Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Benceee14
üzenetére
Felraktam neked inkább ide, aztán innen lehet tovább boncolgatni, ha valakinek van rá ideje (nekem most nincs ennyi):
http://jsfiddle.net/frAv7/Nem néztem át a kódodat, de gyorsan ránézve nem ártana elemeket is létrehoznod ezekhez:
var winEl = document.getElementById("win"),
loseEl = document.getElementById("lose"),
drawEl = document.getElementById("draw");Már ha érted, itt mi is történik (vagy minek kellene történni) valójában.
Ha már Google-tolvajlás, nem ártott volna belinkelned az eredetit is.
Legalább hogy ne nekünk kelljen megírni helyetted az egészet, és egyből meg tudjuk mondani, nálad mi van elcseszve ahhoz képest, vagy mi hiányzik.===============
(#2981) szucs.miki : szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Legalább hogy ne nekünk kelljen megírni helyetted az egészet, és egyből meg tudjuk mondani, nálad mi van elcseszve ahhoz képest, vagy mi hiányzik.