Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz spammer #2635 üzenetére

"Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét"
    Hát azért nem mindenfélét. Vannak szándékosan biztonsági korlátozások.
    Most itt konkrétan az ikoncserére egy kiegészítős megoldást mutattam, userJS-sel teljesen biztos, hogy nem fogod tudni állítani. De annál normálisabb mókolás amúgy is egy saját kiegészítő használata, csak némi JavaScript-tudás kell hozzá. Egyébként Chrome-hoz nagyon jó a kiegészítős API, Operánál pl. kevésbé. Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét. :) Mivel a Stylish is egy kiegészítő.

"Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):
    // @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/"

Ez így ebben a formában teljesen esélytelen. Eleve sokkal normálisabb megoldás az, hogy a felhasználótól engedélyt kell kérni, hogy egyáltalán hozzáférhet-e az a kiegészítő a többi kiegészítő adataihoz.
    De ahogy írod, ezek szerint magához a Firefox-felülethez lehet egy CSS-fájlt készíteni, amivel a megjelenő elemek kinézetét felülbírálod. Na ennek még nem néztem utána, és valszeg nem is fogok, mert ha tehetem, kerülöm a Firefoxot. :DDD

Amit én belinkeltem, az az extension API-nak az a része, aminek segítségével a többi kiegészítő adataihoz is hozzáférhetsz, de ahhoz saját extensiont kell megírni. Nem biztos, hogy olyan bonyolult, majd lehet, hogy holnap kipróbálom, mire is jó ez, lehet-e így változtatni az ikonokat, mondjuk sanszos, hogy nem.
    Konkrétan milyen extensionöknek szeretnéd megváltoztatni az ikonját? Csak azért kérdezem, mert akkor kiderülne, azok egyáltalán hogyan működnek. Pl. ha kattintasz az extension ikonjára a toolbaron, akkor nem változik az ikonja?

• Jim-Y

veterán

válasz spammer #2635 üzenetére

Szerintem inkább azt próbáld meg, hogy egy shell scripttel az appdatában lévő ikont cseréled ki az online tárhelyen lévővel, persze ugyanazon a néven, mivel a manifestben azt nem tudod átállítani..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés