- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #2355 üzenetére
Nem világos a kissé túlzottan támadó stílusod oka - főleg úgy, hogy nem ajánlottál a kérdezőnek megoldást. Ezt azért ennél kicsit finomabban is lehetett volna közölni.
Gondolom a mondandód egyik lényege az volt, hogy kezdő ne nagyon foglalkozzon jQuery-vel nulla JavaScript-tudással, anélkül, hogy tudná, egyáltalán mit csinál. Ez rendben is van, egyetértek. A gond viszont az, hogy sokan csak egy gyors megoldást szeretnének, anélkül, hogy komolyabban belemennének a JavaScript tanulásába. Igényesebb munkához szerintem is elengedhetetlen, hogy belemenjen a részletekbe, de mondjuk jQuery-vel van mód arra is, hogy különösebb tudás nélkül össze lehessen gányolni valamit.
Tulajdonképpen az a probléma, amire rákérdezett, szintén jQuery-vel oldható meg gyorsan és könnyen, mert fasza kis pluginek vannak rá.
Egy példa, ami nem pontosan felel meg annak, amit kérdezett, de multiselectre például nagyon fasza: [link] (senki nem szeret ugye Ctrl nyomvatartásával többet kijelölni).
Tudom, most kész megoldást én sem javasoltam, csak mutattam egy példát. -
Speeedfire
félisten
válasz
Peter Kiss #2355 üzenetére
folyamatosan erre irányítani senkit se
Most először ajánlottam ilyet....mellesleg egy jó framework miért rossz? Nem azért jó, mert gyorsabban meglehet sok dolgot valósítani benne? Nem ezért van a legtöbb nyelvre framework? Költői kérdések ezek...
A fenti mondatomban, hol van az hogy én új javascriptnek tekintem?
Most csak be akartál ug*tni nekem vagy rossz kedved van?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest