- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma #1327 üzenetére
Utolsó kérdésem: Létezik erre valami globális megoldás, ami kiküszöböli azt, hogy minden egyes aloldalon, ahol alkalmazni akarom a tablecloth-ot le kelljen futtatnom a függvényt?
Valamint ha nem, akkor hogyan tudom én ezt mindig lefuttatni anélkül, hogy minden egyes oldalra újra be kelljen szúrnom az egész szkriptet?
Tudom, hogy nagyon alap kérdések, de semmi ismeretem nincs Javascript terén és hiába vagyok én jó egyéb dolgokban, ez teljesen kínai egyenlőre.
U.i.: Köszönöm a mintát (törölheted), valamint az eddigi segítséged és magyarázataid is, értem a problémát és a megoldást is, csak kivitelezni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged