- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2708 üzenetére
A térkép már inicializálva van ezelőtt a kód előtt. Ezzel annyit csinálok, hogy az adatbázisból lekért adatokból kirajzolom először a polygonokat és ennek az adatait akartam átvinni a másik függvénynek. Mindegyik polygon rendelkezik egy click és egy rightclick listenerrel, előbbire egy buborék jön fel, amiben csak szimplán kiírom az adatait, míg utóbbi esetben egy menü, amiben lehet választani, hogy törlöm vagy szerkesztem a polygont. Mindkét esetben szükségem van az adataira. A kódban csak a neve szerepelt, egyébként azóta már belekerült a leírása, címe, kategóriája, stb.
A data tömbben a területek adatai sorban vannak (abban a sorrendben, ahogy az adatbázisban), viszont azt nem értem, hogy miért baj, hogy a pop() függvénnyel veszem ki belőle az adatokat, mert szerintem ebben az esetben teljesen irreleváns az, hogy milyen sorrendben rajzolom fel a térképre a területeket. Bár mindketten írtátok, hogy érdemes lenne sorban. Az én megoldásomnak (fordított sorrend) milyen hátulütője lehet a későbbiekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest