- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A térkép már inicializálva van ezelőtt a kód előtt. Ezzel annyit csinálok, hogy az adatbázisból lekért adatokból kirajzolom először a polygonokat és ennek az adatait akartam átvinni a másik függvénynek. Mindegyik polygon rendelkezik egy click és egy rightclick listenerrel, előbbire egy buborék jön fel, amiben csak szimplán kiírom az adatait, míg utóbbi esetben egy menü, amiben lehet választani, hogy törlöm vagy szerkesztem a polygont. Mindkét esetben szükségem van az adataira. A kódban csak a neve szerepelt, egyébként azóta már belekerült a leírása, címe, kategóriája, stb.
A data tömbben a területek adatai sorban vannak (abban a sorrendben, ahogy az adatbázisban), viszont azt nem értem, hogy miért baj, hogy a pop() függvénnyel veszem ki belőle az adatokat, mert szerintem ebben az esetben teljesen irreleváns az, hogy milyen sorrendben rajzolom fel a térképre a területeket. Bár mindketten írtátok, hogy érdemes lenne sorban. Az én megoldásomnak (fordított sorrend) milyen hátulütője lehet a későbbiekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest