Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha böngészővel nyitom meg, akkor kiírja a tartalmát, nem csak a szöveget... mitől lehet ez?
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?
nincs fennt semmi, csak csináltam a kódom mellé egy .php-t, gondoltam ez is olyan mint a javascript, hogy pl a böngésző fordítja... jó, akkor kérdés:hogy tudok úgy php kódot írni/futtatni, hogy ne kelljen se php-t, se szervert feltenni, nem tudok ugyanis..nem ottthon vagyok:/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?