Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szeretnék egy Galleriffic 2.0-ás galériát összehozni Light/Thick/Clearboxal, már napok óta keresgélek, de nem találtam megoldást. Van egy régebbi verzió, amibe beletették, és egyben letölthető, de azt úgy ahogy van nem sikerült normális működésre bírnom, illetve volt egy találata a googlenek, ami nagyjából ennyit írt:
To accomplish this, you will need to call the lightbox function each time an image/caption is loaded. You would need to do this in the galleriffic onTransitionIn callback like such:
...
onTransitionIn: function() {
$('#slideshow').fadeIn('fast');
$('#caption').fadeIn('fast', function() {
$('#caption a.lightbox').lightBox();
});
},
...
Hope that helps!Viszont erre meg nem jöttem rá, hogy hová is kéne beletenni a javascriptbe, mert nincs konkrétan ilyen sor benne sehol.
JS-hez elég hülye vagyok, így simán lehet, hogy csak én néztem el valamit nagyon, ha valakinek van ötlete, hogy hogy tudnám összehozni a kettőt, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- S21 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest