Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szeretnék egy Galleriffic 2.0-ás galériát összehozni Light/Thick/Clearboxal, már napok óta keresgélek, de nem találtam megoldást. Van egy régebbi verzió, amibe beletették, és egyben letölthető, de azt úgy ahogy van nem sikerült normális működésre bírnom, illetve volt egy találata a googlenek, ami nagyjából ennyit írt:
To accomplish this, you will need to call the lightbox function each time an image/caption is loaded. You would need to do this in the galleriffic onTransitionIn callback like such:
...
onTransitionIn: function() {
$('#slideshow').fadeIn('fast');
$('#caption').fadeIn('fast', function() {
$('#caption a.lightbox').lightBox();
});
},
...
Hope that helps!Viszont erre meg nem jöttem rá, hogy hová is kéne beletenni a javascriptbe, mert nincs konkrétan ilyen sor benne sehol.
JS-hez elég hülye vagyok, így simán lehet, hogy csak én néztem el valamit nagyon, ha valakinek van ötlete, hogy hogy tudnám összehozni a kettőt, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi