Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szeretnék egy Galleriffic 2.0-ás galériát összehozni Light/Thick/Clearboxal, már napok óta keresgélek, de nem találtam megoldást. Van egy régebbi verzió, amibe beletették, és egyben letölthető, de azt úgy ahogy van nem sikerült normális működésre bírnom, illetve volt egy találata a googlenek, ami nagyjából ennyit írt:
To accomplish this, you will need to call the lightbox function each time an image/caption is loaded. You would need to do this in the galleriffic onTransitionIn callback like such:
...
onTransitionIn: function() {
$('#slideshow').fadeIn('fast');
$('#caption').fadeIn('fast', function() {
$('#caption a.lightbox').lightBox();
});
},
...
Hope that helps!Viszont erre meg nem jöttem rá, hogy hová is kéne beletenni a javascriptbe, mert nincs konkrétan ilyen sor benne sehol.
JS-hez elég hülye vagyok, így simán lehet, hogy csak én néztem el valamit nagyon, ha valakinek van ötlete, hogy hogy tudnám összehozni a kettőt, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest