- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stann
tag
Aki az Eclipse-t használja, árulja már el léci, hogyan lehet betenni osztályokat
(import extra.*)-ot kéne, de az istenért sem sikerül. Ja, egyébként a konzolról való beolvasáshoz kéne(Angster könyv szerint), amit így abszolút nem tudok megnézni! -
stann
tag
válasz
andriscs #119 üzenetére
Siekrült megoldanom, Argumentumok használatával.
De tegnap megint találtam egy érdekes dolgot:
-Írtam egy Min-max progit(a beütött karakterek közül kiírja a min-t és max-ot). Ha Eclipse-ben futtatom, eredménynek kiír egy random számot(ált. 1), viszont ha parancssorosan futtatom/fordítom cmd-vel(javac, java), kiírja rendesen, h. a Legnagyobb, legkisebb elem mekkora. Szóval a progi működik, csak Eclipse-ben nem tetszik neki valami, a beállításokhoz sem nyúltam. Ötlet?
Ígyí meg már nem merem magam rábízni, ki tudja, mikor ír ki hülyeséget! -
stann
tag
válasz
andriscs #107 üzenetére
Az Eclipse-ben be kell még állítani valamit?
Én most kezdtem Javazni, de itt még nem sikerült(Eclipse-ben) megoldanom, hogy hogyan kell a progikat paraméterrel indítani.
Pl. amikor parancssorban futtatásnál a sor végére írom, hogy 10 20 30, és így dönti el, hogy lehet-e mondjuk 3szög!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest