Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
Futtasd valami profilerrel, ami tud mem allokációkat naplózni, pl. JProfiler. Abból elég jól ki fog derülni, miből van több mint kéne... Remélhetőleg a referenciákat felesleges módon megtartókat is végig tudod követni vele. Ez így már sokkal többet tud mint hogy mennyi objektum van.

[Szerkesztve] -
BaLinux
tag
Gondoltam a HashSet-re, de elvetettem, mert az kezdőknek esetleg kevésbé érthető hogy mért jó az.

Amire gondoltál az a HashSet, ilyen van, rendben. Elvileg a beillesztés/keresés O(1) idejű benne, de pl. telítettség függvénye a konstans szorzó és alapvetően elég nehéz megjósolni. Összességében tehát O(n+m) lépés lenne a HashSetes módszer. A rendezéses módszer garantált O(nlogn)+O(mlogm), meg még min(n,m) lépés.
Attól függ hogy átlagban, vagy legrosszabb esetben hogyan kell teljesítenie az algoritmusnak.
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Azt hiszem, hogy egy ilyen, viszonylag egyszerű kódot nem kell agyonkommentezni. A lényege az, hogy minden egyes elemtől indulva végigmegy az irányokon. amit mondazs, azt más is ajánlotta már, de nem tudom, hogy miért jobb az, ah a for ciklusok feltételében ez van, hogy a következő elem 0 (ami a keretező tömbelemeket jelentené), vagy hogy ne lépje túl a tömb htaárait. Ennek így is működnie kellene. Amit te ajánlasz, az annyiban változtatná meg a kódot, hogy for(count=1;game[row+count][col]!=''0'';count++). De ez pontosan azt csinálná, mint hogy elér az eredeti tömb széléhez, ami az én feltételeimben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest