- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Itt a leírás az engedélyezéshez. A lényeges az oldalon, hogy azt az url-t kell felvenned, ahol az applet megtalálható. Ez nem feltétlen ugyanaz, mint amit látsz a böngésző címsorában. A yatzy játék appletje a http://game03.playforia.net címről tölt be, ezt próbáld meg felvenni. De ez off szerintem itt, ez inkább üzemeltetéssel kapcsolatos problem.
És zárójelben még annyit, hogy szerintem keress inkább olyan oldalt, ahol nem applet-es játékok vannak, mert előbb utóbb egyik böngésző sem fogja az appleteket támogatni

-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Szerintem egy kicsit bővebben írd le, milyen játék, hol fut (böngésző/applet vagy asztali alkalmazás)? Mit írtál és milyen java console-ba (böngészőnél javascript console elérhető ugyebár)?
Amúgy a gondolatolvasó vénám azt mondatja, hogy Vezérlőpult (nézetnek kis ikonok) -> Java (vagy <java telepítési hely>/javacpl.exe) elindít ott security fül, lentebb állítod a szintet és ha valóban böngészős valamiről van szó, akkor hozzáadod a kivételekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest