- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superhun
addikt
Ha hozzáadtad a c:\Windows\System32 elérési utat, onnantól kezdve el kell tudni érned a parancssorból a java.exe-t és a javaw.exe-t. Nem írhat olyat, hogy nem találja ezt a programot. Ha ezt írja, akkor vagy nem jól adtad hozzá, vagy nem indítottad újra a parancssort, miután hozzáadtad.
Egyébként nagyon kevés elérési út van nálad a path környezeti változóban. A systemrootnak defaulton ott kéne lennie. Valaki vagy valami "tisztogatást" végzett nálad... -
thboxx
aktív tag
"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Program Files\PC Connectivity Solution\;C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static;C:\Program Files\Windows Live\Shared"
ezek vannak a path környezeti változóban...
(#3196) gygabor88: kicsit hétköznapibban fejtsd ki kérlek...

Szerk.: hozzáadtam a system32-t a környezeti változókhoz... de semmi
áthoztam öcsémhez... MineCraftozik... minden gond nélkül elindult neki... 
-
skoda12
aktív tag
"Error: could not find or load main class D:\.......jar"
Nem minden jar futtathato. Sot, tipikusan a legtobb jar nem futtathato es valoszinuleg te is ilyet kaptal. A masik lehetoseg, hogy az alkalmazas keszitoje rosszul csomagolta be a programot es nincs beallitva main class a manifestben. Ilyenkor ugyan meg elindithatod a programot, de tudnod kell a main class pontos nevet hozza.
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
A c:\Windows\System32 mappában ott kell lenniük a java.exe-nek és a javaw.exe-nek. Ha nincsenek ott, akkor nálad komolyabb problémák vannak...
-
sztanozs
veterán
-
Superhun
addikt
-
thboxx
aktív tag
-
Superhun
addikt
Most arra kérnélek, hogy próbáld konzolból futtatni a jar fájt. Hívj elő egy parancssort, és írd be ezt:
java -jar "a jar fájl elérési útja"
Ki fog írni valamilyen hibaüzenetet. Másold be azt ide. Ha túl hosszú, akkor pastebin.com
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
Hali!
Nem tudom, jó helyre írok-é'
, de hátha... Szóval van egy .jar kiterjesztésű kis alkalmazásom, amit elvileg katt2x aztán megy, mint egy kis szutyok egy exe-s ősgame... de nálam nem történik semmi. Ill. pillanatra beugrik a parancssor, aztán ahogy jött, úgy el is tűnik... Legújabb JDK van fent a gépen... Már a hajamat tépem tőle...
Valaki tudna nekem segíteni?Üdv.
Próbáltad már úgy, hogy a JRE bin mappájában lévő javaw.exe-vel társítod a jar kiterjesztést? Egyébként ha felraksz egy JRE-t (nem JDK-t), akkor alapból társítania kéne a javaw.exe-vel.
-
kispx
addikt
Hali!
Nem tudom, jó helyre írok-é'
, de hátha... Szóval van egy .jar kiterjesztésű kis alkalmazásom, amit elvileg katt2x aztán megy, mint egy kis szutyok egy exe-s ősgame... de nálam nem történik semmi. Ill. pillanatra beugrik a parancssor, aztán ahogy jött, úgy el is tűnik... Legújabb JDK van fent a gépen... Már a hajamat tépem tőle...
Valaki tudna nekem segíteni?Üdv.
parancssorban próbáld meg a program mappájában kiadni:
java -jar fájlneve.jarDe előszór a PATH változót állítsd be. (Feltéve ha még a java.exe elérési útvonala nincs benne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Tápos kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 AMD RYZEN 3 Pro 5400U/8GB/256 SSD/14 " HD laptop magyar bill.
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster t-lcm pedál
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin 15 B12UCX GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5211
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

áthoztam öcsémhez... MineCraftozik... minden gond nélkül elindult neki... 

Ott vannak... mégsem megy
idegölő kicsit...