Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Nyilván nem tudok annyit fizetni, mint egy milliárdos árbevételű esetleg multinacionális fejlesztő cég, mivel magánszemély (tanuló) vagyok.
Gondoltam, hogy itt is vannak hozzám hasonló, de felsőbb éves és több tapasztalattal rendelkező tanulók, akik még nem keresnek semennyi "k-t", se "több százezer k-t" és nem olyan nagyképűek és leereszkednek a többi tanulóhoz (mivel ők is voltak kezdők), és mert kell nekik egy kis zsebpénz, amíg a tanulmányaikat végzik. Egy két kredites fos kis tárgy nem ér meg annyit, amennyi egy fejlesztő órabére. Akkor majd felveszem legközelebb a tárgyat 1 vagy két év múlva. Csak elég érdekes, hogy még a külföldi processing fórumon sem tudja leprogramozni senki ezt a három algoritmust. Egyáltalán ért valaki normálisan ehhez a programhoz ??? Vagy ezt nem használja senki ???? Már sok helyen kerestem kész programokat, de ezeket az algoritmusokat a gyakorlatban nem találom sehol. Magamtól meg nem tudom megírni. -
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő