Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Nyilván nem tudok annyit fizetni, mint egy milliárdos árbevételű esetleg multinacionális fejlesztő cég, mivel magánszemély (tanuló) vagyok.
Gondoltam, hogy itt is vannak hozzám hasonló, de felsőbb éves és több tapasztalattal rendelkező tanulók, akik még nem keresnek semennyi "k-t", se "több százezer k-t" és nem olyan nagyképűek és leereszkednek a többi tanulóhoz (mivel ők is voltak kezdők), és mert kell nekik egy kis zsebpénz, amíg a tanulmányaikat végzik. Egy két kredites fos kis tárgy nem ér meg annyit, amennyi egy fejlesztő órabére. Akkor majd felveszem legközelebb a tárgyat 1 vagy két év múlva. Csak elég érdekes, hogy még a külföldi processing fórumon sem tudja leprogramozni senki ezt a három algoritmust. Egyáltalán ért valaki normálisan ehhez a programhoz ??? Vagy ezt nem használja senki ???? Már sok helyen kerestem kész programokat, de ezeket az algoritmusokat a gyakorlatban nem találom sehol. Magamtól meg nem tudom megírni. -
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest