- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Nyilván nem tudok annyit fizetni, mint egy milliárdos árbevételű esetleg multinacionális fejlesztő cég, mivel magánszemély (tanuló) vagyok.
Gondoltam, hogy itt is vannak hozzám hasonló, de felsőbb éves és több tapasztalattal rendelkező tanulók, akik még nem keresnek semennyi "k-t", se "több százezer k-t" és nem olyan nagyképűek és leereszkednek a többi tanulóhoz (mivel ők is voltak kezdők), és mert kell nekik egy kis zsebpénz, amíg a tanulmányaikat végzik. Egy két kredites fos kis tárgy nem ér meg annyit, amennyi egy fejlesztő órabére. Akkor majd felveszem legközelebb a tárgyat 1 vagy két év múlva. Csak elég érdekes, hogy még a külföldi processing fórumon sem tudja leprogramozni senki ezt a három algoritmust. Egyáltalán ért valaki normálisan ehhez a programhoz ??? Vagy ezt nem használja senki ???? Már sok helyen kerestem kész programokat, de ezeket az algoritmusokat a gyakorlatban nem találom sehol. Magamtól meg nem tudom megírni. -
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs