- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Ha már amúgy is végigszambázol az összes gombon, akár meg is számolhatnád, hogy melyek enabled flag-je false. Ha létezik setter, akkor csak van rá mód, hogy le is tudjuk kérdezni annak a gombnak az állapotát.
Valahogy így:btn[i].isEnabled()
Nem biztos, hogy van ilyen metódus, csak betippeltem. De valamilyennek lennie kéne. Ezekután könnyű megszámolni már lokálisan is, hogy hány gomb esetén false ez az érték. És ha kisebb, mint 5, akkor az eventben érkező gombot már nagyobb magabiztossággal fogod állítgatni.
Persze az is járható út, hogy a false-ra állításkor növelgetsz egy számlálót, ami csak egy sima instance változó a frame objektumon. De ha amúgy is bejárod a tömböt minden event érkezésekor, akkor majdhogynem mindegy.
Ami biztos, hogy neked kell megszámolnod. Vagy így vagy úgy. Vagy a tömb bejárásával vagy egy gombra kattintós event érkezésekor. Amelyiket hatékonyabbnak, biztosabbnak érzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest