- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Amartus #8591 üzenetére
Springhez én spec egyáltalán nem használok semmit, mert egy idő után rájön az ember, hogy ezek a csiricsáré toolok, amikkel az xml-eket lemodellezik, csak az időpocsékolásra jók. Javascript tekintetében viszont a netbeans volt nekem eddig a nyerő, bár most van pár újabb fizetős plugin JS frameworkökhöz, amit nem akaródzik megvenni, azok lehet h jobban muzsikálnak, mint az alap.
(#8585) mobal viszonylag ritkán debuggolok, így nem érzek nagy különbséget a kettő között. A múltkor az egyik kvázi kollégám, aki liferay bundle-okat gyárt, kidebuggolt valami komponenshibát, de fogalmam sincsen h mit használt hozzá. Egy a problémám ezzel az egész felvetéssel, hogy mint minden ilyen konkurenciaharc esetében itt is van egy erős hype train, divat belekötni hangulati alapon dolgokba, miközben a makacs tény az, hogy az eclipse egyelőre ipari standard, az idea egy második szereplő, a netbeans meg az apache foundation kezei közt fog kimúlni.
-
DarkByte
addikt
válasz
Amartus #8591 üzenetére
Teljesen jól elvagyok Spring-el a community IDEA-val. Mondjuk átálltam egy ideje a Java config-ra és az XML-ezést mellőzöm. Ott ötletem sincs mennyit tud segíteni. Szerintem mivel ott is az autocompletion leginkább az XSD-nek köszönhető (azt pedig minden valamire való XML szerkesztőnek illik támogatnia) sok mindent nem vesztesz. Én körülbelül a kevert webes/backendes projekteknél hiányolom a HTML/Javascript highlight-ot, de ott kinyitom az adott részprojektet Atom-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged