Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
"Valamiért nekem villog össze vissza"
Igen, az animáció akkor is be van kapcsolva és lassabb az animáció (50ms), mint ahogy húzogatod a csúszkát. Akkor is animál ha gépelsz, de annyira gyorsan kevesen írnak hogy azt ne tudja követni az animáció. Csúszkánál kiviszem majd.
Tudom, hogy nem igényes a design, de mint írtam a frontend teljesen újra lesz írva Angularban, így ezekkel már nem foglalkozok. Inkább olyan funkcionalitásbeli ötleteket vártam, mint social login, ismerőseid tevékenységeinek mutatása (megnézett, értékelt, listára rakott egy filmet) egy timelineon és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asustor NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Napelem
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest