Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bármi lehetséges egy adott szakterülettel kapcsolatban. Csak tudod az a baj, hogy a felsőoktatás arról szól, hogy mindenkit keresztbe-kasul szívatnak az adott tantárgyakkal. Én is vehettem volna hasznát sok dolognak az ilyen utility tantárgyakból (GIS, valódi informatika, digitális tervezések, logisztika stb) csak sajnos az általam látott életutak igen nagy részénél ez a szükséges tudomány megáll a középiskolai emelt szint végénél. Sőt...
Innentől kezdve azt tudom mondani, hogy eltekintve attól a ~10%-tól, az emberek nagy része az ablakon dobta ki az ideje nagy részét, mert nem terveznek algoritmusokat, nem gyártanak semmi olyant, ami az emelt szintű matematika, fizika, vagy az általános biológia, kémia, történelem tudásanyagát igényli. Sőt a hétköznapokban még csak ennyire sincsen szükségük. Nem azért mert tudatlan tuskók, hanem mert nem arról szól az élet, és a szakma java, amit szeretnének hinni ott, ahol oktatják.
A magam részéről a legdurvább gyakorlati matematikai feladvány az utóbbi időkben az ellipszis kerülete volt. Babzsákot hegesztettünk...
-
axioma
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
OK, abban egyetertek, hogy ott neha elszalad a lo, bar nem lehet hogy ez a fizikahoz kellett nem az infohoz egy mernoki szakon? Mert azt meg en nem tudom, en a masik iranybol jovok (JATE).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest