- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
A nagy DOM sajnos a kódgenerálás hátulütője, de szerintem nem akkora probléma. Egy üzleti alkalmazásnál sokkal fontosabb a funkcionalitás és a konzisztens "look-and-feel". Pixeltologatás kevésbé. Mennyit lehetne nyerni vele, ha kézzel állítaná össze valaki a html kódot, az eredeti DOM 30%-a lenne elhagyható? A böngészők gyorsak, a szerverek gyorsak, a hálózati forgalom GZip tömörítéssel megy, a renderelésben pár ms-et nyer vele az ember.
A probéma akkor van, amikor generált layoutba bele kell nyúlni saját CSS-sel, ahogy mondtad. Pl. icefaces minden köré <span> taget generál, így sokszor az xhtml-be tett style vagy styleClass elem nem azt a DOM elemet fogja változtatni, amire számítok, szóval ja, ebben igazat adok. Csak azt mondom, hogy ez nem a legfőbb probléma. -- bár annak, aki csak ezt csinálja lehet, hogy az
Egyébként pedig szerintem, ha egy egyedi megjelenésű oldalt kell készíteni, akkor csak az alap <h:> tagek és sima xhtml kód jöhet szóba a faceletben. Ennek egyébként megvan az az előnye is, hogy nem kell fogni a fejünket, amikor fejlesztés közepén derül ki, hogy bugos egy 3rd party komponens library egyik eleme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest