- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
loszerafin
üzenetére
semmi baj nincs ezzel, ha gugliba akarok keresni akkor neki jajjgatok. Nekem olyasvalakinek a tanácsa kéna, aki vágja az ME-t és tisztában va vele milyen tankönyvek vannak( ha vannak egyetalán ), és hogy melyiket érdemes kézbe venni. De azért köszi, már ez is több annál amire az órán jutottam.

mod: Ja és azt még meg kell emlitenem hogy MIDP 1.0 és CLDC 1.0-ás apival toljuk, szal ha lehet akkor valami ősirégi forrás leggyen, ahogy látom itt MIDP 2.0 van, az meg nem jó mert abba már van ey csomó újítás( pl MIDP 1.0 -ba nics lebegőpontos tipus mások a memóriakorlátok stb.. )
lehet még meg éne kérdeznem Mikkamakkát vagy Dömdödömöt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest