- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Szép napot, Nemtudom,hogy jó Topicba írom a gondomat de ezért nemakartam újat nyitni.Tehát a minap arra lettem figyelmes hogy vannak bizonyos oldalak amiket nemtudok megnyitni,se FireFox-al se Explorer-el. Eddig tökéletesen működtek most egycsapásra nem. Arról lenne szó hogy mondjuk van egy weboldal és ott rákattintok egy hivatkozásra ami egy új ablakot nyitna meg ami java-t használna.És akkor nemtörténik semmi akárhányszor kattintok.Viszont bizonyos Java-s alkalmazások meg működnek chat...stb Nézegettem a tűzfalat de ha kikapcsolom akkor is uyganaz.Letöltöttem a legújabb Java Klienset is de semmi.a Válaszokat negyon megköszönném. Megnéztem a FireFox-nál a JavaScript Consolt és ilyen hibák vannak benne: Hiba: openWin is not defined
Forrásfájl: javascript: newWindow2 = openWin( 'adatok.php?tag_id=294285&sid=', 'adatok', 'width=770,height=500,toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menuBar=0,scrollBars=1,resizable=1' ); newWindow2.focus()
Sor: 1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Amazon
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- HBO Max
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest