- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok!
Röviden rólam, bme mérnökinfós vagyok, egy évet csúsztattam a szakirányválasztást, hogy jobban ki tudjam találni hogy mivel szeretnék foglalkozni, és így legalább a lemaradásaimat be tudom pótolni. Eddig nagyon érdekelt a hálózatépítés, de amint mélyebben elkezdtem foglalkozni a témával, elment tőle a kedvem, a security rész viszont még mindig érdekel. Programozással eddig hadilábon álltam, de amint a Java-t megismertem nagyon megjött hozzá a kedvem, és most kezdem mélyen beleásni magamat.Szóval a kérdés, hogy mivel lenne érdemes foglalkozni, specializálódni? Gondolkoztam az androidfejlesztésen (J2ME) illetve a (J2EE), talán az utóbbiban több lehetőséget látok. Csak igazán nem tudom hogy miket lenne érdemes tanulnom, hogy jó legyek. Illetve hogy melyikkel hogyan lehet elhelyezkedni, mennyit lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest