Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Laci
tag
Akkor kérdezem itt:
Suliban fél éve tanulunk Java-ban programozni (előző szemeszterekben c,c++ volt már), és ez végre tetszik is, de még nagyon kezdő szinten vagyok.
Lehet hülyén fog hangzani, de mi mindent kell tudni, mennyit kell gyakorolni, mennyire tapasztaltnak kell lennie ahhoz, hogy egy jobb java-programozói állást találj? Vagy mikor mondhatja az ember magáról azt, hogy "na én java programozó vagyok"? (jöhet saját tapasztalat is akár, tipp, minden...akár pm-ben, akár ide)
Jelenleg csak a jéghegy csúcsát látom az egész programozásból, nem vagyok még benne eléggé, de el tudnám magamat képzelni az 5. év után, hogy akár programozó legyek, ezért lenne szükségem pár ilyen helyrerázó infóra, pofra, hogy hogy is néz ki ez valójában.
Ha esetleg tudtok pár jó oldalt vagy akár könyvet ajánlani, jöhet mindenRemélem érthető volt a mondandóm,
A válaszokat köszi előre is,
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP Elitebook 840 G8 i5-1145g7 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS kijelző I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD+1TB HDD, Nvidia
- Lenovo Thinkpad L390, 13,3" FHD IPS kijelző I7-8565U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest