Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Laci
tag
Akkor kérdezem itt:
Suliban fél éve tanulunk Java-ban programozni (előző szemeszterekben c,c++ volt már), és ez végre tetszik is, de még nagyon kezdő szinten vagyok.
Lehet hülyén fog hangzani, de mi mindent kell tudni, mennyit kell gyakorolni, mennyire tapasztaltnak kell lennie ahhoz, hogy egy jobb java-programozói állást találj? Vagy mikor mondhatja az ember magáról azt, hogy "na én java programozó vagyok"? (jöhet saját tapasztalat is akár, tipp, minden...akár pm-ben, akár ide)
Jelenleg csak a jéghegy csúcsát látom az egész programozásból, nem vagyok még benne eléggé, de el tudnám magamat képzelni az 5. év után, hogy akár programozó legyek, ezért lenne szükségem pár ilyen helyrerázó infóra, pofra, hogy hogy is néz ki ez valójában.
Ha esetleg tudtok pár jó oldalt vagy akár könyvet ajánlani, jöhet minden
Remélem érthető volt a mondandóm,
A válaszokat köszi előre is,
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Látásjavító szemműtét
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest