- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Olvasom a hátékony java könyvet, nem rossz könyv, de néha hatalmas ugrásnak érzem.
Lenne kérdésem, most van egy kompozicíó vs osztály öröklés téma.Ezt nem teljesen értem:
"Az öröklés csak akor játszik igazián szerepet, amikor az alosztály tényleg valódi altípusa a szuperosztálynak. Más szavakkal egy B osztály csak akkor bővíthet egy A osztályt, ha a két osztály között megvan a megfelelőségi kapcsolat. Mielőtt B-vel bővítenénk A-t, tegyük fel a kérdést: Minden B megfelel A-nak? Nemleges válasz esetén a B esetleg tartalmazzon egy A privát példányt és az API legyen kisebb és egyszerűbb."
Mi a valódi altípus, és megfelelőségi kapcsolat? Nekem ezek a fogalmak nem igazán derültek ki.Meg a könyv azt írta, hogy a Kompozíció végül is a Decorator tervezési minta... Azzal megtudnám tanulni ezt a kompozíciót?
.
Ez sem rossz amit ír a könyv ír, de nekem akkor sem tiszta a példa alapján belekavarodok...És amúgy is érdemes használni a Kompozíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.