Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
A ma délután írt hozzászólásomban írt kód működött. Viszont a tesztemben volt annyi körítés hozzá, hogy az ablakban volt egy gomb is és a számláló csak arra kattintva indult el, de ez szerintem nem számít.
A kód egyébként így az alapértelmezett megjelenítést használja. Én pl. a NetBeans-ben állítottam be, hogy milyen színű legyen a JLabel.
Egyébként nagyon eredeti megelenítést akarsz? Mert akkor tényleg a Graphicsos megoldást kéne megtalálnunk
. Annyit olvastam, hogy az update eljárás békén hagyja a hátteret és meghívja a ComponentUI osztály update függvényét. Itt elvesztettem a fonalat, hogy miért nem működik ( esetemben a végén eltűnt a kiírt szöveg csak a háttér maradt )
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0275AB-3972)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Annyit olvastam, hogy az update eljárás békén hagyja a hátteret és meghívja a ComponentUI osztály update függvényét. Itt elvesztettem a fonalat, hogy miért nem működik ( esetemben a végén eltűnt a kiírt szöveg csak a háttér maradt )