- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Találtam pár megoldást igaz egyik sem 100%-os:
- request.getRequestDispatcher("login.jsp").forward(request, response);
- request.getRequestDispatcher("login.jsp").include(request, response);Ezzel a megoldással az a baj, hogy sehogy nem tudok új paramétert hozzáadni. Egyik fórumban írták, hogy .forward("login.jsp?param1=value") meghívással működik, azonban nálam nem működik.
Másik megoldás:
- response.sendRedirect("login.jsp?loginerror=true");
Ezt már egész jól lehet használni azonban ez sem elég "elegáns" szerintem. Az egyik gond azaz, hogy elvesznek az eredeti paraméterek (igaz ezt újból hozzá lehet fűzni) a másik pedig az, hogy nem lehet módosítani az oldal tartalmán. (erre most nincs is szükségem, de később még lehet szükség lenne rá)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest