Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába futottam bele a mai nap, hogy egy Spring/Maven-es projektet szerettem volna importálni STS-be (File/Import../Check out Maven Projects from SCM).
Git az SCM connector, bemásolom a repo elérési útvonalát -> Import. Majd 98%-ig jut el minden egyes alkalommal, utána annyit ír csak, hogy "Importing Maven Projects - Resolve plugin dependency". Inditottam ujra az STS-t, gépet, próbáltam másik laptopról is az Importot, ott is ugyan ez volt. Ha letöltöm Github-ról ZIP-ként akkor tökéletesen tudom importálni.
Mit tehetnék még, ha nem férek jelenleg hozzá ahhoz a gépről ahonnan commit-oltam?Köszi esetleg ha van ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest