- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába futottam bele a mai nap, hogy egy Spring/Maven-es projektet szerettem volna importálni STS-be (File/Import../Check out Maven Projects from SCM).
Git az SCM connector, bemásolom a repo elérési útvonalát -> Import. Majd 98%-ig jut el minden egyes alkalommal, utána annyit ír csak, hogy "Importing Maven Projects - Resolve plugin dependency". Inditottam ujra az STS-t, gépet, próbáltam másik laptopról is az Importot, ott is ugyan ez volt. Ha letöltöm Github-ról ZIP-ként akkor tökéletesen tudom importálni.
Mit tehetnék még, ha nem férek jelenleg hozzá ahhoz a gépről ahonnan commit-oltam?Köszi esetleg ha van ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged