Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Valakinek van ötlete?
Leraktam tavaly nyáron egy textureview-et egy Android kódban. Minden mérete wrap content, meg match parent, 0-s kényszerek minden oldalon. Így teljes képernyősként jön létre, majd megfelelő arányban leméreteződik (scale-el). Kamera előnézet van rajta, szépen megy.
Mostanában leraktam ugyanabba a kódba egy imageview-et, mert akarnék rajzolni a kameraképre. Gondoltam a méretek, stb. megvannak, leskálázom ugyanúgy, mint a texture-t.
És nem.
Az az alapvető baj, hogy ugyanazokkal a méretekkel, constraint-ekkel, nem ugyanúgy teszi le az imageview-t. Ez elszáll valamelyik sarokba már a layout tervezőben. Kódban nagy nehezen lehet skálázni, már a méretét is belőttem ugyanakkorára, mint a textureview, és
nem lesz ugyanakkora.
Ugyanakkora a mérete, ugyanúgy skálázom le, és mindig eltér.Szerintem már a layoutban rossz (de mi? hát ugyanazok a paraméterek...), de alapvetően mit lehet ezzel kezdeni, hogy a két view ugyanakkora legyen?
Köszi minden öltet...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Suzuki topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 3. nap: Blood West
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest