Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Voltam olyan projekten, ahol már már megszállottságig fajult az új dolgok megtanulása. Hetente cseréltük le a félig magunkévá tett libeket valami fancy újra, és integráltuk bele az alkalmazásba újra és újra és újra, mindig volt valami hot topic. Brr. Na de ez a másik véglet. Talán nem kell mondanom, az alkalmazás elkészülte folyamatosan csúszott. Talás sose készült el, már nem vagyok ott, hogy ezt megtapasztalhattam volna.
Nekem annyit adott az a projekt, hogy megtanultam a világ túl gyorsan változik, hogy minden újat meg akarjak tanulni - nem is lehet - és elveszi az időt az értelmes dolgokban való elmélyüléstől. Persze megértem, hogy másokat meg csak az újdonság érdekel, és nem zavarja őket az a sok zaj a fejükben, aminek a felére holnap már senki sem emlékszik amúgy, mert csak hype volt körülötte. Azt meg végképp nem tudom hova tenni, ha valakit az alapján ítélünk meg (el?), hogy mavent vagy gradlet használ, neadjisten antot. Ha neki ettől jobb, váljon egészségére.
Vagy menjen és vezesse le a feszkót maven irtással, addig sem zavarja a terméken dolgozó népeket. 
Amúgy utálom az xml-t, és szeretem a mavent. Há!

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vagy menjen és vezesse le a feszkót maven irtással, addig sem zavarja a terméken dolgozó népeket.