- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Spring boot 2.4.0, data-jpa és data-rest függőségekkel. Jó, van még egy h2 db, meg egy actuator, de az nem számít. Semmi konfiguráció, sem extra függőség, nem értem.
Szóval csináltam egy hót egyszerű spring boot appot, tettem bele egy City nevű jpa entity-t, meg hozzá egy töküres JpaRepository-t. Zéró REST végpont mutat bárminemű City-vel kapcsolatos dologra, mégis, amikor megkérdezem a root végpontot, akkor ezt a fenti izét nyomja az arcomba.
Az összes végpont, amit csináltam egy "/hello", és a hello world-ön kívül semmit sem csinál.Már átnéztem a spring doksi teljes hateoas szócikkét, de egy falat megjegyzés sincs arról, hogy a spring kitalált nevű végpontokat szór fel nekem az alkalmazásomra csak úgy, expozálva ezáltal az app belső dolgait, konkrétan az entitások neveit. Egyrészt ez felháborító, hogy kérdés nélkül ilyet csinál, másrészt ti találkoztatok ezzel? Miatököm csinálja, és hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest