- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Spring boot 2.4.0, data-jpa és data-rest függőségekkel. Jó, van még egy h2 db, meg egy actuator, de az nem számít. Semmi konfiguráció, sem extra függőség, nem értem.
Szóval csináltam egy hót egyszerű spring boot appot, tettem bele egy City nevű jpa entity-t, meg hozzá egy töküres JpaRepository-t. Zéró REST végpont mutat bárminemű City-vel kapcsolatos dologra, mégis, amikor megkérdezem a root végpontot, akkor ezt a fenti izét nyomja az arcomba.
Az összes végpont, amit csináltam egy "/hello", és a hello world-ön kívül semmit sem csinál.Már átnéztem a spring doksi teljes hateoas szócikkét, de egy falat megjegyzés sincs arról, hogy a spring kitalált nevű végpontokat szór fel nekem az alkalmazásomra csak úgy, expozálva ezáltal az app belső dolgait, konkrétan az entitások neveit. Egyrészt ez felháborító, hogy kérdés nélkül ilyet csinál, másrészt ti találkoztatok ezzel? Miatököm csinálja, és hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest