Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Spring boot 2.4.0, data-jpa és data-rest függőségekkel. Jó, van még egy h2 db, meg egy actuator, de az nem számít. Semmi konfiguráció, sem extra függőség, nem értem.
Szóval csináltam egy hót egyszerű spring boot appot, tettem bele egy City nevű jpa entity-t, meg hozzá egy töküres JpaRepository-t. Zéró REST végpont mutat bárminemű City-vel kapcsolatos dologra, mégis, amikor megkérdezem a root végpontot, akkor ezt a fenti izét nyomja az arcomba.
Az összes végpont, amit csináltam egy "/hello", és a hello world-ön kívül semmit sem csinál.Már átnéztem a spring doksi teljes hateoas szócikkét, de egy falat megjegyzés sincs arról, hogy a spring kitalált nevű végpontokat szór fel nekem az alkalmazásomra csak úgy, expozálva ezáltal az app belső dolgait, konkrétan az entitások neveit. Egyrészt ez felháborító, hogy kérdés nélkül ilyet csinál, másrészt ti találkoztatok ezzel? Miatököm csinálja, és hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Filmvilág
- Motoros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest