Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
bggmnd
üzenetére
Szerintem is egy spring boot H2 db-vel tökéletesen megfelel a célnak.
Ha valóban a desktop alkalmazás a cél, és csupán a szakdolgozat keretein belül kívánsz maradni, akkor a javafx frontendnél én nem mennék messzebb. (Persze ha fontos az, hogy weben, böngészőből, akár mobilról is elérhető legyen, akkor inkább egy js frameworkot állítanék frontendbe, ami persze újabb komplexitást és eddig számításba nem vett plusz munkát hozna be.) A javafx tud formot, táblázatot, grafikont, egyszerű desktop apphoz megfelelő szerintem.
Ami a kalóriaadatbázist illeti, sose kerestem ilyesmit. Amit más területen tapasztaltam, hogy az amcsik előszeretettel biztosítanak apit, vagy nyitják meg az adabázisukat a közönség számára (akár letölthető csv, akár rest api formájában), főleg a governmental weboldalak. Ez a legegyszerűbb.
Magyar weboldalaknál ez egyáltalán nem jellemző sajnos, ott többnyire marad a webscraping, ha nagy a szükség (és persze a weboldal tulajdonosa a robots.txt-ben ezt megengedi).
Ha kevés adattal indítasz, én lehet inkább feltölteném kézzel, minthogy mások adatbázisait próbáljam számomra emészthető formára hozni. Főleg ha már van mondjuk egy excel táblád (feltételezem van, ha ezt választottad témának), abból nagyon könnyű csv-t kreálni, elé tenni az insert into-t, és hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- PlayStation 5
- Google Chrome
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi