- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
bggmnd #11283 üzenetére
Szerintem is egy spring boot H2 db-vel tökéletesen megfelel a célnak.
Ha valóban a desktop alkalmazás a cél, és csupán a szakdolgozat keretein belül kívánsz maradni, akkor a javafx frontendnél én nem mennék messzebb. (Persze ha fontos az, hogy weben, böngészőből, akár mobilról is elérhető legyen, akkor inkább egy js frameworkot állítanék frontendbe, ami persze újabb komplexitást és eddig számításba nem vett plusz munkát hozna be.) A javafx tud formot, táblázatot, grafikont, egyszerű desktop apphoz megfelelő szerintem.
Ami a kalóriaadatbázist illeti, sose kerestem ilyesmit. Amit más területen tapasztaltam, hogy az amcsik előszeretettel biztosítanak apit, vagy nyitják meg az adabázisukat a közönség számára (akár letölthető csv, akár rest api formájában), főleg a governmental weboldalak. Ez a legegyszerűbb.
Magyar weboldalaknál ez egyáltalán nem jellemző sajnos, ott többnyire marad a webscraping, ha nagy a szükség (és persze a weboldal tulajdonosa a robots.txt-ben ezt megengedi).
Ha kevés adattal indítasz, én lehet inkább feltölteném kézzel, minthogy mások adatbázisait próbáljam számomra emészthető formára hozni. Főleg ha már van mondjuk egy excel táblád (feltételezem van, ha ezt választottad témának), abból nagyon könnyű csv-t kreálni, elé tenni az insert into-t, és hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest