- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
bggmnd
üzenetére
Szerintem is egy spring boot H2 db-vel tökéletesen megfelel a célnak.
Ha valóban a desktop alkalmazás a cél, és csupán a szakdolgozat keretein belül kívánsz maradni, akkor a javafx frontendnél én nem mennék messzebb. (Persze ha fontos az, hogy weben, böngészőből, akár mobilról is elérhető legyen, akkor inkább egy js frameworkot állítanék frontendbe, ami persze újabb komplexitást és eddig számításba nem vett plusz munkát hozna be.) A javafx tud formot, táblázatot, grafikont, egyszerű desktop apphoz megfelelő szerintem.
Ami a kalóriaadatbázist illeti, sose kerestem ilyesmit. Amit más területen tapasztaltam, hogy az amcsik előszeretettel biztosítanak apit, vagy nyitják meg az adabázisukat a közönség számára (akár letölthető csv, akár rest api formájában), főleg a governmental weboldalak. Ez a legegyszerűbb.
Magyar weboldalaknál ez egyáltalán nem jellemző sajnos, ott többnyire marad a webscraping, ha nagy a szükség (és persze a weboldal tulajdonosa a robots.txt-ben ezt megengedi).
Ha kevés adattal indítasz, én lehet inkább feltölteném kézzel, minthogy mások adatbázisait próbáljam számomra emészthető formára hozni. Főleg ha már van mondjuk egy excel táblád (feltételezem van, ha ezt választottad témának), abból nagyon könnyű csv-t kreálni, elé tenni az insert into-t, és hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Bittorrent topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest