- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
belefutottam egy hasonlóba: https://stackoverflow.com/questions/47640698/com-fasterxml-jackson-databind-ser-beanserializer-serialize-spring-jpa
Úgy tűnik, hogy ha rest-ben lekérdezett entity-ben van kapcsolat másik entity-vel (gazdájával), és ez oda vissza jelölve van (onetomany->manytoone), akkor jsonizáláskor végtelen ciklusba fut. Ezt megoldotta az, hogy a @Jsonignore-t raktam a gazda entity kapcsolat field-nél, így az egész gazda entity kimarad a visszaadott jsonből..
De mi van, ha én szeretném a gazda entity id-ját (mást nem) is visszaadni rest-en? Tudom, saját DTO létrehozással, és query utáni oda-vissza konvertálásával lehetne. De nincs rá valami annotációs okosság?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Robogó, kismotor
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest