Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Én kb. Unreal Engine 2.0 béta óta szeretnék csinálni valamit, de azóta se tettem semmi érdemit, én vagyok a legutolsó ember akinek tanácsot kellene adnia a témában. Most is itt figyel a gépemen az UE 5.3.1 meg mellé bekészítve 2 millió órányi YouTube tutorial.

Volt régen a Hardwired oldal, annak a fórumán voltak igazi fejlesztők is. Illetve az utód oldalon is voltak, a Rewired-en, de az utolsó két évben elpárologtak. A nemzetközi fórumokon, meg ha van is magyar, azok is csak angolul írnak.OFF: A linkelt játék azért vicces számomra, mert jön egy UE5 grafikával készült játék, amiben az Osztrák-Magyar monarchia tech ugrás miatt steampunk mech típusú fegyverekkel harcol az első világháborúban MÁSIK bolygókon. Ergo nem az ő ötletük volt először.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest