- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR #17 üzenetére
Mindenképpen fizetősnek kell lennie, mert, mint írtam, licencköteles részeket is tartalmaz. Ergo ők is fizetnek érte.
Mondjuk elég meghökkentő, milyen szirszar marhaságok miatt kell fizetni...
Ha ilyen irányú vágyaid vannak, a sima Wine is tökéletes lehet. Nekem elég sok (régebbi) játékot visz, vagy kisebb-nagyobb szenvedéssel működésre bírható. (A problémát az szokta jelenteni, hogy az MS Installer titkos szerkezetét nem sikerült még teljesen implementálni, így a játékot Windows-on kell(ene) telepíteni, majd átmásolva Wine alá, futtatni. A régebbi programok azonban a mai Windows-okon semmiféle módon nem indulnak, még ha egy Atyaúristen el is akarja hitetni velem, hogy jobb klikk, kompatibilitási mód mindent megold. Nekem sajna eddig még sosem...
Jó móka még a Loki installer, pont az MSI-féle dolgokra használható. Amit elvileg nem lehetne telepíteni, egy egységes felületen felteszi, majd Wine/Cedega segítségével, illetve némely esetben natív módon futtatja. (Pár évvel ezelőtti haláláig a Loki elég sok játékhoz írta meg a Linuxos binárist.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest