Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Mindenképpen fizetősnek kell lennie, mert, mint írtam, licencköteles részeket is tartalmaz. Ergo ők is fizetnek érte.

Mondjuk elég meghökkentő, milyen szirszar marhaságok miatt kell fizetni...
Ha ilyen irányú vágyaid vannak, a sima Wine is tökéletes lehet. Nekem elég sok (régebbi) játékot visz, vagy kisebb-nagyobb szenvedéssel működésre bírható. (A problémát az szokta jelenteni, hogy az MS Installer titkos szerkezetét nem sikerült még teljesen implementálni, így a játékot Windows-on kell(ene) telepíteni, majd átmásolva Wine alá, futtatni. A régebbi programok azonban a mai Windows-okon semmiféle módon nem indulnak, még ha egy Atyaúristen el is akarja hitetni velem, hogy jobb klikk, kompatibilitási mód mindent megold. Nekem sajna eddig még sosem...
Jó móka még a Loki installer, pont az MSI-féle dolgokra használható. Amit elvileg nem lehetne telepíteni, egy egységes felületen felteszi, majd Wine/Cedega segítségével, illetve némely esetben natív módon futtatja. (Pár évvel ezelőtti haláláig a Loki elég sok játékhoz írta meg a Linuxos binárist.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest