- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tomi_Sci #10095 üzenetére
Nem kell, de BSc végén és MSc-n a csoportos beadandók miatt jól jöhet. BSc elején meg segíthet betömni az esetleges kétórás lukakat az órarendben. (Ha nem vagy koleszos, és nem tudsz közben hazamenni.)
Ha messze laksz Pesttől, akkor a vonaton is tudsz vele dolgozni útközben.
Abban egyet tudok érteni az előttem szólókkal, hogy tavasz végén, vagy nyár elején érdemes laptopot venni, ha ősszel kezdesz.Olyan nincs, hogy akármelyik kurzuson megkövetelnék tőled a notit.
-
tototos
addikt
válasz
Tomi_Sci #10093 üzenetére
Hali!
Szerintem ezzel ráérsz akkor foglalkozni amikor oda kerülsz. Addig meg szépen rakd el a pénzed és akkor vegyél majd gépet vagy laptopot. Mint ismeretes 1-2 hónap alatt akár felére is csökkenhet az ár. Én várnék vele augusztusig és akkor vennék. Ha nem akarsz játszani akkor szerintem egy laptop vétele az egyszerűbb, veszel egy használt Thinkpadet és elég lesz azokra a dolgokra amik az egyetemen kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari