Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Másnál is tetű lassú most ez a remek oldal...? Hihetetlen hogy nem képesek megcsinálni...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Hegyirabló
veterán
válasz Oliverda #4108 üzenetére
Katasztrófálisan működik, napok óta.
Borítékolom előre, hogy az lesz vele, mint a Freemaillel. Sok felhasználó egy idő után meg fogja unni, hogy ilyen lassú, és majd levelekkel bombázza a Tré-online-t.
Egyébként szerintem nem várható el tőlük, hogy rendesen működjön az oldal. Végül is csak a világ legnagyobb távközlési vállalatáról van szó...Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
qdak
addikt
na tegnap volt a csúcs, megismertem 1 csajt, mondom keresuk meg 1 mást iwiw en oks név csere ö nem talál engen, én se öt, ok keressünk emailra, az sem ejjha, sokat vacakoltam azt meguntam olyat csináltam amit még sose kiadtam a belépőm neki, oké és akkor ő az én profilombol sem találta magát, gondolkodok mit tegyek eszembe jut h hawerral azt szoktuk h a http://iwiw.hu/........ ki másolom és beillesztem neki msn en ha v kit + akarok mutatni, mit ad isten működik, felvesz én is öt, oks akkor most a csaj neve ctrl+c azt keresé csak h kihozza-e mert ugye ki kéne és basszus nem hozza ki!!! ki másolom a nevét rákeresek és irja nincs találat !!!!!!!! ilyen csak velem van?????
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
nRu3
addikt
néha mekkora trágya ez az iwiw, a lassuságával, a keresső renszerével, a sok hibájával
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Protezis
őstag
Szeretnek felvilagositast kerni az iwiw ismerosfelvevo funkciojarol.
Konkretan az alabbi dolgokra lennek kivancsi:
- Ha bejelolom Belat ismerosnek, es o arra megy, hogy nem ismer, akkor en kapok -e errol ertesitest? A fuggo kapcsolataimbol ugye torlodik Bela?
- Ha Bela arra megy, hogy ismer, akkor ismerosok leszunk. Tegyuk fel, utana torli a kapcsolatunkat. Ekkor azonnal torlodik a kapcsolatunk, vagy mondjuk parkolopalyara kerul, ahonnan vagy ujra visszavesz, vagy vegleg torlodik, ha en is torlom?
Elore is koszonom! -
PazsitZ
addikt
Ha valakinek kellene meghívó szóljon (priviben, itt nem biztos, hogy észreveszem), van 1 felesleges még 15 napig.
- http://pazsitz.hu -
-
lurdi
csendes tag
én csak halottam ereöl az egészröl de ugy tudom kell meghivo
marton ildiko
-
lurdi
csendes tag
szeva
marton ildiko
-
koob
senior tag
Levették az e-mailcímre való keresési opciót.
-
Integra
titán
''Szia!
Biztos meglepődsz, hogy írok, hisz nem ismerjük egymást. A Kit ismerhetek? oldalon véletlenül bukkantam Rád, és mivel nagyon szimpatikusnak talállak, ezért arra gondoltam, hogy írok Neked, hisz két barátommal szeretnénk bővíteni vállalkozásunkat néhány lelkes, ambiciózus fiatallal. Mivel első ránézésre ilyennek tűnsz, arra gondoltam, ez Téged is érdekelhet.
Ha akár a jelenlegi munkád mellett vagy hosszabb távon helyette éppen keresel másik lehetőséget, és van kedved belenézni, hogy mivel foglalkozunk, akkor, ha benne vagy, szerintem valamikor egy kb. egy-másfél órás találkozó keretében a részleteket az üzlettársaimmal együtt egyeztessük.
Ha elküldöd a számod, hívlak és nézünk időpontot.
üdvözlettel
Detti''
[link]
hogy már ilyen gerilla taktikától se riadnak vissza bazmeg.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dapriest
csendes tag
[link]
höhö....na erre kiváncsi leszek
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Firefoxom van legújabb, mindig azt írja ki bejelentkezés után, hogy az oldal nem megfelelelően van átirányítva. Na most ezzel mit lehet csinálni? Az explorerem meg valamiért egyáltalán nem megy.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
-
paramedic
aktív tag
Vége a világnak!! [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz paramedic #4139 üzenetére
iWiW karbantartás
Sziasztok!
Az iWiW rendszert immár több mint 100 darab szerver szolgálja ki. A gépek és a rajtuk futó alkalmazások karbantartását és frissítését rendszerint a hajnali órákban végezzük, amelyhez nem szükséges a teljes rendszert leállítani.
Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell, és a leállás várhatóan csütörtök (2007.08.16.) kora délutánig tart.
Addig is nézzétek meg kilépő oldalunk kínálatát, ahol számos érdekességet találtok.
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük.
Maradna is ígyStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
EQMontoya
veterán
azért vették le, mert rettenet bénák, és ütközött az adatvédelmi nyilatkozattal. mert ha mailre kerestél, és valakinek rejtett mailcime volt, azt is kidobta találatként, ezáltal megtudtad az email cimét. de ezt nem birták volna kiküszöbölni, inkább levették. balfasz impotens banda.
Same rules apply!
-
Oliverda
félisten
Az iWiW rendszert immár több mint 100 darab szerver szolgálja ki.
486osok?"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
koob
senior tag
Vajon mit jelent a kora délután? Már ebben is megbuktak.
-
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest