Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
SPF
senior tag
Valakinél működik ez a törölt ismerős figyelése funkció? Nálam csak ennyi van: Ha valamilyen okbol nem sikerult az informaciokat letolteni az iwiw szervereirol, akkor pedig piros szaggatott keretet kap a sarga negyszog. Ez nem program hiba es nem kell miatta aggodni.
Valaki? -
G.Agoston
csendes tag
Üdvözletem!
Hálásan megköszönném, ha valaki tudna küldeni nekem egy iwiw meghívót!
g.agoston@indamail.hu
-
HardSanyeee
őstag
válasz Winner_hun #4855 üzenetére
nektek milyen törölt kapcsolat figyelőtök van? nekem teljesen más
-
Winner_hun
titán
válasz HardSanyeee #4856 üzenetére
Ami korábban lett linkelve. Ez a sárga piros nem az. Ezt még előtte tettem fel, egy ideje nem megy, azt hiszem a FF3 beta meg rc meg a greasemonkey inkompatibilitása tett neki keresztbe.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SPF
senior tag
válasz HardSanyeee #4856 üzenetére
Neked milyen van?
-
SPF
senior tag
válasz Winner_hun #4855 üzenetére
Nekem sárga, és piros szaggatott a széle. Ha odakattintok feljön egy új, rajta, hogy törölt kapcsolatok, de semmi más nincs ott...
-
SPF
senior tag
válasz HardSanyeee #4860 üzenetére
A nevét is kiírja, mármint hogy ki törölt?
-
qdak
addikt
nekem nem hozza ki v nem találom
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz HardSanyeee #4864 üzenetére
nem látom a törölt kapcsolatot pedig ma is volt 1
felraktam be van kapcsolva a scriptஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
macikos
addikt
Na ne
Mit csinált már megint ez a qva iwiw-es banda? Elkezdték tömöríteni a nagyobb képeket vagy mi a f@szom? Ráadásul jó kockásra, hogy legalább jó sz@r legyen az összes.
Gratulálok, ezt megint megcsinálták.
-
qdak
addikt
nem müködik nálam nem irt ki semmit pedig ma is 1 el kevesebb
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz HardSanyeee #4871 üzenetére
Greasemonkey is enabled ez van kiirva
-
PazsitZ
addikt
IWIWes oldalra lépve jobb klikk a greasemonkey ikonra és ott látszania kellene az iwiw TOOLS v2 scriptnek előtte egy pipával.
Ha nincs előtte pipa akkor kattints rá, hogy aktív legyen.
Ha meg se jelenik ( no script installed! ) akkor nincs feltéve a script.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
macikos
addikt
válasz Winner_hun #4869 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy a Firefox miatt van.
-
MODERÁTOR
Szerintetek miért van az, hogy az iWiW mobil oldalának címét csak a Vodafone- és Pannon ügyfelekkel iratják be a böngészőjükbe, a T-Mobile előfizetőknek más elérési módot ajánlanak itt.
Két eset lehet.
Egy: ... -nem írom le, mert a T-Mobile ügyfelek (vagyis majd fél Magyarország ) rámvetné magát, hogy mit is képzelek róluk, pedig ezzel csak az iWiW-et minősíteném.
Kettő: mivel sokan vannak, a saját kényelmük miatt kel nekik mindenféle üzeneteket küldözgetniük...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
<NewL>
addikt
Új pontok/gombok/funkciók jelentek meg az iwiw-en!
A képek,üzenet küldése és a térkép mellett megjelent :
Vélemények általa,Vélemények róla
Ez most jött be,mert én most vettem észre.
Már írtam is egy pár véleménytThere's an app for that
-
MaciG
addikt
Ezt én is ma vettem észre ,de ennek mi a lényege? Ha én mondjuk egy XY személyről írok valamit, akkor azt ki látja? Mert ha csak ő akkor sok értelme nincs...
Jah és az mért van, hogy én el szeretnék hagyni egy klubbot (aki még ismerősként volt régen csak átalakították), de nem tudom mert nincs ott a "klubb elhagyás" gomb
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Timocicu
senior tag
Jah és az mért van, hogy én el szeretnék hagyni egy klubbot (aki még ismerősként volt régen csak átalakították), de nem tudom mert nincs ott a "klub elhagyás" gomb
Én úgy csináltam, ezt a kilépést, hogy rámentem a klubbokra fent, majd klubtagságaim, kiválasztod a megfelelőt, amit törölni szeretnél, rákattintasz, ott találsz két lehetőséget: jelentem vagy kilépek. Tudok bonyolultabb megoldást is
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
Ezt én is ma vettem észre ,de ennek mi a lényege? Ha én mondjuk egy XY személyről írok valamit, akkor azt ki látja? Mert ha csak ő akkor sok értelme nincs...
Próbáltam nézegetni az ismerőseim között, de senkinél nem látok sem általa írt, sem róla írt véleményt. Ha rámész viszont, nekem úgy tűnik, hogy ez mindenki számára látható lesz.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz Timocicu #4881 üzenetére
Hoppá!
Pár perce írt az egyik ismerősöm egy másikról véleményt! Az üzenőfal alatt, de a függő kapcsolatok fölött, szóval a kettő között jelent meg a vélemény nekem
-
Integra
titán
bírom ezt az oldalt
mikor valaki törli magát az oldalról vagy szimplán kapcsolatot bont meg, továbbra se küld róla emailt......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MaciG
addikt
Tényleg, iwiw-en van pH-s klub? Kereső nem dobja ki, de ez semmit se jelent
BANZAII
-
kew
senior tag
titeket is kidobál lejárt session miatt fél perc után a wiw? vagy csak engem tisztel meg ezzel?
-
littlelion21
addikt
Miért ilyen szar ez a ***** iwiw?!
Tök mindegy hova kattintok, jön a kezdőlap,h letelt a biz. időkorlát...
De még a képeknél!!!! Nem lehet megnézni, mert beadja ugyanezt a hülyeséget, egy képméretű ablakban, de persze nem arányosan lekicsinyítve, hanem csak egy részletét...Komolyan:ezért a szarkupacért valaki pénzt is kap?
-
AMD Power
titán
Még mindig nem jó ez a kurv* IWIW!!!
Nem tudok képet feltölteni a francos klubba.
-
Morris
veterán
válasz littlelion21 #4894 üzenetére
nyugi nekem ugyanezt csinálja. de szerintem a "vélemények" miatt van, mert írták, hogy fagyásokat produkál...
tiszta vicc -
AMD Power
titán
válasz littlelion21 #4896 üzenetére
De ha 1x nem jó.
-
Timocicu
senior tag
válasz Daemon09 #4889 üzenetére
Én is csak ezt találtam meg. Pedig nem lenne rossz, összegyűjteni a PH-sokat. Lennénk jó páran. Ha nem csinálja meg senki én szívesen bevállalom Persze, ha többen is jó ötletnek tartanátok és lenne rá igény !
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest