Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz mindfreak #4800 üzenetére
Mondom, nyomkodd! Én is keresek vkit, tudom bent van, már néztem máskor, most nem talál semmit, megint rányomok 3másodperc múlva és kihozza. Aztán lehet csak a vezetéknevet beírni, tegnap nulla találat, megint nyomva 2oldalnyi találat...
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Timocicu
senior tag
Nah!
Ezt kinek csinálja? Nézek egy ismerősömet,rányomok a közös ismerőseinkre,kiírja:nincs találat.Ha viszont nézegetem az ismerőseit,találok 13-at mindjárt, zölddel megjelölve !
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
-
mindfreak
őstag
A "Kit ismerhetek?" kinek müködik? Na?!
-
Bibby
addikt
válasz Timocicu #4811 üzenetére
Azért mert nem egyenlőre, hanem egyelőre a szó amit keresel.
mindfreak: működik az csak olyan mint minden más funkció, többször kell rákattintani.
Amúgy ma épp azzal idegesített fel, hogy több tabon néztem az oldalt, és hiába voltam bejelentkezve az egyiken, a másik újra be kellett.
Ελευθερια η θανατος
-
PazsitZ
addikt
válasz mindfreak #4812 üzenetére
Igen jó ideje úgy működik, hogy néha nem működik. Olyankor újra kell próbálkozni, akár többször is.
Úgyszintén a keresésnél. Néha be is zárom a tabot és inkább újraindítom, mert sokszor "beragad".(#4813) Bibby: Nekem néha kép behozásánál szokta kidobni, hogy jelentkezzek be újra
- http://pazsitz.hu -
-
Hujikolp
őstag
XML feldolgozási hiba: XML- vagy szövegdeklaráció entitás kezdetétől eltérő helyen
Hely: http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp
352. sor, 1010. oszlop -
Timocicu
senior tag
Köszönöm a kijavítást,igazatok van ,de mellesleg jegyzem meg,nagyon sokan sokkal alapvetőbb szavakat is helytelenül írnak le.Mégsem javítgatjátok ki. Úgy látszik nem voltam tisztában a szó értelmével,de utánanéztem és egy életre megtanultam. Azért bízom benne,hogy ez nem a nememnek szólt.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
tolts.hu
őstag
XML-feldolgozási hiba: xml deklaráció külső entitás kezdetétől eltérő helyen
Hely: http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp
238. sor, 1010. oszlop...www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
hangerika
csendes tag
Sziasztok!
Múltkoriban esett szó itt arról, hogy a vodás netesek nem tudnak belépni firefoxról az iwiw-re, mert folyton hibát jelez. Nos, szerintem megtaláltam a megoldást, nálam legalábbis 2x kipróbálva így "gyógyult" meg. Megosztom Veletek, hátha másnak is tudok segíteni. Naszóval: a Vodafone Connect Lite alapként úgy települ, hogy az APN beállításoknál automatikusan választja az APN-t (Vodafone Mobile Connect Lite: Beállítások/APN). Nos,azt automatikust át kell állítani egyedi APN beállításokra, majd:
APN: standardnet.vodafone.net
DNS1: 80.244.97.30
DNS2: 80.244.96.1leokézni, kapcsolatot megszakítani, majd újra csatlakozni, iwiw-re rámenni, és láss csodát!!
-
lorcsi
veterán
úgy tűnik a képek már normálisan nyílnak meg
eladó: vadi új soundcore motion+
-
mindfreak
őstag
Ha nemtetszésem szeretném kifejezni a karbantartóknak, akkor szerintetek melyik címre irjak? Vajon zokonvennék, ha kemény szavakkal minősíteném a nem épp jó munkájukat?
-
Timocicu
senior tag
válasz mindfreak #4825 üzenetére
Hát szvsz nem biztos,hogy jól esnének nekik a kemény szavaid.
Valahogy szűrniük kellene,akik már rég nem léptek be vagy éppen csak regisztráltak hónapokkal,évekkel ezelőtt és azokat törölni vagy nem tudom.Csak a helyet foglalják a rendszerben.
-
Winner_hun
titán
Keresés - részletes keresés - telefonszám, beírok 4 számjegyet, keresre rábökök, erre kiírja, hogy A mezőbe minimálisan 3 karakter irandó!
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KrAt
veterán
válasz Winner_hun #4828 üzenetére
Mit vársz, iwiw
-
lesaux
veterán
Nektek jól működik az Eb-tippjáték?
Rákattintok, hogy Ranglista a teljes iWiW-en vagy arra, hogy Ranglista a városodban (Budapest), és kiírja, hogy Nincs a feltételeknek megfelelő megjelenítendő elem.
Ha viszont a Ranglista az ismerőseid között linkre megyek, akkor csak engem hoz fel. Ennek mondjuk az az előnye, hogy első vagyok, de azért mégis. -
nemma
addikt
Ez hihetetlen! Letörlöm a képeimet, hogy most már így egy év után lecserelém, erre egyet sem enged feltölteni áááá
-
AMD Power
titán
Mi a jó Isten ez a
A Klubrendszer bevezetését követően bla bla... Nekem pl van egy Sony Ericssonos "oldalam".
Azt most akkor sima klubbá kell vagy Új Szervezeti vagy Üzleti Klub létrehozása címszót kell választanom. -
Tomics
addikt
Kell vkinek iwiw meghívó?
PH! addikt since 2004
-
AMD Power
titán
Miért kell ezt a hülye IWIW-t bonyolítani. Látom a hivatalos cégeknek nem olcsó mulatság ez a klubos buli.
-
barzolko
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki küldene egy meghívót!
Előre is köszi!
-
SPF
senior tag
válasz Winner_hun #4780 üzenetére
Nektek működik ez a törölt kapcsolat figyelő? Sárga háttér megjelenik jobb felső sarokban, de ha rámegyek akkor nem ír ki semmit...
-
Bibby
addikt
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest