Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
-
lofagi
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
win10 1607 build fent, a dxes megoldás ami linkelve lett, fent, legaújabb nvdriver fent DDU-val megelőzve. Az eredmény változatlan.
Elindítom a markot és egy idő után a gép kifagy, fekete kép, majd egy idő után újraindul, vagyis úgy tűnik. Lekapcsol majd vissza, de továbbra sincs kép a monitoron valamint a videókártya nagyon durván felpörög, szerintem max fordulatra. Ez a 780-as kártyával.
Szóval nem tudom,hogy mi lehet.
-
lofagi
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Egy kis update a helyzetről.
Nyilván próbálok mindenféle megoldást találni a problémámra, az itt elhangzottakat is próbálgattam. Másik PSU, DDU.val leszedni a drivert újrarakni, másik slot, másik kártya.
Amit kipróbáltam. Új PSU a gépbe. Másik slotban, lejjebb helyezve a kártya, vagyis kártyák.
Itt mind 2 psu látható, a képen a silversonic van bekötve éppen, tökéletesen működő táp, tehát ezzel kétlem,hogy baj lenne. Szóval úgy néz ki,hogy a táp talán kipipálható, mint hibaforrás.
A driverek cseréje viszont hozott érdekességet. DDU és feltettem a 375.70-et amit javasoltak a fórumon,hogy azzal menjen. Az eredménye a 780as kártyával:
Majd DDU újra, 980ti kártya be, 375.70 driver fel és tesztje, ereménye:

Ez utóbbit alig tudtam lefotózni, mert a fekete kép és a pillanatnyi felugró képkockák váltakoztak.A korábban használt 359.05 driver volt amivel nem tört a kép, viszont a 780as kártyával a teszt lefuttatása után, ahogy kiléptem a windowsba már rögtön kifagyott a gép. Desktopba ki és fekete képernyő, csak a reset segít.
Még 1 slot van amiben nem próbáltam ki, de eléggé szabadidő hiányban szenvedek, így lassan haladok. Próbálok kizárni mindent, de egyelőre az a gyanúm, hogy meghalt az alaplap vagyis inkább annak a pci-e slotja, de mind2??? Vagy épp a CPU-ban halt meg a PCI-e vezérlése, egyáltalán lehet ilyen?
CPU meghallhatott? Ez a legfontosabb kérdésem igazából, mert egy alaplapot mondjuk beszerzek 40-ért, ami már elfogadható szint, de azért a proci vagy vga kérdése már húzosabb dolog.
Azért az hozzá tenném a dologhoz, hogy egy ilyen gépet kéne megmenteni. Csak erős idegzetűeknek ajánlottak az alábbi képek.
Igazából egyáltalán nem csodálkozom,hogy tönkrement benne valami.Ui.: még mielőtt nekem esnétek, ez nem az én gépem volt. Én csak megpróbálom megoldani és gondját viselni, ahogy azt megérdemli. :]
-
holozis_HUN
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Esetleg próbáltat másik PCI slotba rakni?
Tudom, sokan nem szeretik, de én ráengednék egy Driver boostert. És persze Nvidia xperience-ből a legfrissebb videokártya drivert. Ha ez sem segít, akkor nézdd meg, hogy a bios a legfrissebb-e. Elősör is reseteld a biost, ha akkor sem jó, akkor frissítsd, ha nem a legújabb. És akkor ugyan úgy driver booster és video kártya driver frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi