Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz Elixión #19951 üzenetére

De nem ugyan ott. Írtam privátba is, hogy odamentem arra a helyre, ahol fotóztál, ugyan úgy 99%. Nézz egyet caspian orosz kezdőn. Ha ugyan ilyen beállításoknál 99%. Akkor ennyi, keresem majd a hiba okát. De nem hiszem, hogy neked ott is 99% lenne. Most lőttem egy képet, 4.7GHz-en! :Y :((( Remélem érzitek a szürrealitást benne. Azért sztem az i5-ök körülbelül 20-30%-a tudja csak ezt az órajelet elviselhető feszültségek, illetve hőfokok mellett. Nekem is 1.470V-ot kellett neki adni, de még így sem volt teljesen stabil. Tesztnek bőven megfelel. A kihasználtság ugyan azon a helyen, ugyan azzal a beállítással 85%. Erről ennyit. Most jöhetne a duma, hogy hát szar a játék motorja így úgy, de sajnos nem ez az egyetlen játék. 1-2 beállítást ha az ember lejjebb vesz, hogy meglegyen neki a 70-80-100fps, aminek a vitájába megint nem szeretnék belefolyni, (mindenki döntse el, hogy neki mi a kényelmes, de ne tudjuk már jobban a másiknál, hogy neki mi a folyamatos, tiszta játék... :U ) *nagy levegő*, akkor bizony nem lesz végig 99% a GPU kihasználtsága. Sajnos bele kell nyugodni. Ami azt illeti, szerintem i7-el sem jobb a helyzet, bár erről ugye nem tudok személyes tapasztalattal szolgálni. Az a másik dolog, amit sajnálok, hogy nem tudom kipróbálni fullHD-ban, de nem hiszem, hogy 100-200 pixel ennyit számítana (bár ki tudja.) Megint csak azt tudom mondani, nincs személyes tapasztalatom ez ügyben. Várom a válaszokat. :)

Új hozzászólás Aktív témák