Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
csucsbicep #144 üzenetére
El tudom képzelni, igaz ezt a későbbi kommentek megcáfolták. Mindenesetre az is furcsa hogy se egy hír, és máshol se nagyon láttam, tesztet se találtam az itt linkeltet leszámítva. Nagyon kíváncsi vagyok már pár dologra, valaki rendelhetne gyorsan egyet.
Főleg az érdekelne hogy a 3450 megéri-e a 11k többletet a 2400-hoz képest (mennyivel alacsonyabb a fogyasztás, kijavították-e a 23.976 fps-es filmek lejátszását, esetleg mennyivel gyorsabb, stb).
-
GribMate
aktív tag
válasz
csucsbicep #144 üzenetére
Hát, végülis...
Még nem rajtolt el és sehol nem elérhető. Legalábbis én SEHOL máshol nem láttam.
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy előre megírták a 3 Ivy prociról a "bejegyzéseket", amik a nagykerüknél esetleg már raktáron vannak, és egy "visible=0" kapcsolót elcsesztek reggel.Ha tényleg így történt, akkor ilyenkor mi van? Az Intel perelheti őket, hivatalosan még nem elrajtolt termékek adatainak szivárogtatásával
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Rövid előzetesen a mobilokra szánt Resident Evil Survival Unit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest