Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodva
aktív tag
válasz
Repsol600 #8489 üzenetére
Előfordulhat
Már szinte minden beállítást próbáltam, ami szóba jöhet, de egyik sem okozott megváltást semmiben.
Pedig már kapcsoltam ki is feature-öket, meg be is, de semmi :\Kár érte, de mindegy. 4.2-n is elég igazából
Max becserélem valami szandira (2600k), és azt legalább tudom hűteni is, mert hajlandó átadni a hőt a kupaknak----
Nem tervezek moddingot, mert erre feleslegesMinek ha tuningolni is csak ennyi fesszel lehet? 4.5 felé sehogy sem tudtam menni, pedig kipróbáltam az 1.48V-os feszt is. Egyszerűen itt vége van a procinak szerintem :\
-
bodva
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam rákérdezek nálatok, mert nekem kicsit hülyének néz ki a szükséges feszültség érték a 3570k-hoz.
Ahogy végigolvastam, mindenkinek tök jól megy, alacsony feszen a proci!Szóval a hardverek:
Maximus V Gene
3570kSzükséges feszültség érték 4.2-höz offsetben:
1.27V
Próbáltam már manuálisan is pakolni neki, de eredménytelen, ennyit zabál!
Elég sokmindent kipróbáltam már, de ez rohadt soknak tűnik nekem. A proci amúgy maláj k...va
LLC High-on van, de próbáltam már VeryHigh-on is.A kapott feszültség érték dropp után értendő full terhelés alatt!
Várnám a javaslatokat, délután esetleg tudok feldobni képeket!Memóriák egyébként a teszt erejéig levoltak véve 1600-ra 1.5V-ra cl9-ben (amúgy egy corsair 2000MHz-s memória és simán megy 1800on CL8-ban 1.5V-al, de biztosra akartam menni!)
Előre is köszönöm a segítséget
U.i.: vízzel hűteném, de igazából felesleges, mert a kupak nem veszi fel a hőt rendesen, így elvezetni sem tudom róla jól...na de ez már egy másik történet
Így prime alatt max 58fokos a legmagasabb mag hőmérséklete.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest