Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sub71
aktív tag
Ha ez a valóságban is így van, szerintem nem túl szerencsés megoldás, mivel olyan magasan van a sáv, hogy a Pro Max esetében, ha a tenyeremben van a telefon, fogás váltás nélkül egy kézzel nem tudom felvenni a hívást....
Tényleg nem kötekedni szeretnék, de ezek az információk bárhol másol, bármilyen formában megjelenhetnének a kijelzőn. Ez a "dinamic island" számomra csak egy marketingfogás, iszonyúan jól tálalva. Szerintem az Apple marketinggépezete még azt is simán lenyomná a felhasználói torkán, ha a telefon képernyőjének jobb felső sarkánál lenne egy fél centi átmérőjű lyuk, hiszen azt is tök jól ki lehetne használni, mondjuk kulcstartó karika rögzítésére -
-
paatrick
őstag
Ezek közül max a sárga iphone volt tényleg bevállalós. Ez a halványzöld, halványlila már évek óta fut, szinte ugyanazzal az árnyalattal mindenhol. De ott az a szürkezöld is ami megint tök ugyanolyan a Xiaominál meg a Samsungnál a linkjeiden
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
LosBlancosRM
senior tag
Szögletes formát én is jobban szeretem. Mint pl a Note vonal, vagy az ultra. Viszont a kijelző szélénél és a hátlap szélénél lehetne lekerekítés. Iphonenál is pont a rossz helyeken szögletes. Tok javítja a helyzetet, de a Note7-esemet sokkal jobb kézbe venni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- No Voice in the Galaxy
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Halo sorozat
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest