Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
Ha ez a valóságban is így van, szerintem nem túl szerencsés megoldás, mivel olyan magasan van a sáv, hogy a Pro Max esetében, ha a tenyeremben van a telefon, fogás váltás nélkül egy kézzel nem tudom felvenni a hívást....
Tényleg nem kötekedni szeretnék, de ezek az információk bárhol másol, bármilyen formában megjelenhetnének a kijelzőn. Ez a "dinamic island" számomra csak egy marketingfogás, iszonyúan jól tálalva. Szerintem az Apple marketinggépezete még azt is simán lenyomná a felhasználói torkán, ha a telefon képernyőjének jobb felső sarkánál lenne egy fél centi átmérőjű lyuk, hiszen azt is tök jól ki lehetne használni, mondjuk kulcstartó karika rögzítésére -
LosBlancosRM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tényleg ellaposodik a széria alap és Plus modellje.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest