- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Vajon melyik telefont lehet minimum 12-es képernyőre kinytini és 6-osra összecsukni? Ilyen még egy darabig biztos nem lesz. Nekem igenis jó a tablet, akkor vennék ipadot ha semmilyen használható androidos nem lenne. Miért? Mert erre vettem meg appokat, ezt ismerem, ugyan nem lenne nehéz azt a féltucat appot beszerezni ipad-ra amit nagyrészt tableten használok, mert játszani nem játszom rajta de akkor is idegenkedem tőle. A tablet az az eszköz amin kényelmesen tudsz tartalmat fogyasztani, nem teremteni, csak fogyasztani. A PC vagy laptop ami tartalomkészítésre van, a telefon pedig tartalomelérésre minden körülmény között. A Google az android elterjedtsége miatt már nincs rákényszerítve sokmindenre, az meg, hogy kukáznak valamit a Google-nél lassan mindennapos hír. Remélem azért a Samsung-Lenovo-Xiaomi nem adja fel de a OnePlus tablet se tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest