Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz
PedroPascal #240 üzenetére
Ez jó kérdés, mert ha koszos akkor nem olyan az íze, én még mindig ecettel tisztítom, mindent leszed és gyorsan, nem kell annyit sikálni, kisebb az esélye, hogy még egyszer eltörjön, csak arra kell vigyázni, hogy ne folyjon bele
-
PedroPascal
őstag
Eltörött a 3.0 IQOS hevítő pengém. Garanciában ma kicserélték, azt mondták legközelebb nem cserélik mert fizikai sérülés. Tisztítás közben törött el, felhívták a figyelmem arra hogy az oktató videóban foglaltak megváltoztak. Előbb kell bekapcsolni, aztán beletenni a dohánytöltetet, illetve nem szabad tisztítás közben a pengéhez semmivel sem hozzá érni a tisztító pálcikával sem. Tehát ha szemmel láthatóan tiszta koksz a penge akkor úgy kell hagyni koszosan. Szerintetek ez rendben van?
-
beci
őstag
Sziasztok. Tudok segíteni készülékek rendelésében Szlovákiából,ha valakit érdekel.
2.4 Iqos 5 doboz heetsel postával együtt 59 euro.
3.0 Iqos 5 doboz heetsel postával együtt 99 euro.
Akit érdekel,privátban írjon. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni adok-veszek facebook csoportba való bekerülésben? Köszönöm szépen!
-
phosphate
csendes tag
válasz
tobias40 #234 üzenetére
Ha a Mo-n vásárolt készüléked regisztrált és a klubtagságod is pipálva + a segítő videókat is megnézted akkor a vásárlástól számított 1 éven belül vállalják (= magukat kötelezik és nem más őket) a hevítő és/vagy a töltőtok cseréjét egy alkalommal fizikai sérülés esetén is. Ha külföldi a készüléked az se gond, de ott másabbak kicsit a garidők. Hívd az ügyfélszolit ez ügyben.
-
tobias40
veterán
Nekem kiesett a penge a 3.1-ból ,még egy dobozzal se szívtam el vele.Pirosan világít a led.
Hogy lehet hogy ilyen hamar tönkre mennt ennyi használatta?
Ráadásul észre sem vettem mikor esett ki.
Jól tudom hogy róegyszer kötelesek kicserélni újra? -
tommy6961
csendes tag
Sziasztok!
zoltan6 által behivatkozott linken letöltöttem az appot, de a párosítást sem az appon sem a telefonon keresztül nem tudom megcsinálni amíg az iqos tokon villog a kék led. Valakinek esetleg sikerült a párosítás Galaxy A70-es telefonon? Telepítésnél Dániát választottam.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Tamás -
natlozz
friss újonc
Sziasztok. Megpróbáltam letölteni a bluetooth-os appot, de azt írja a play áruházban, hogy az országomban (Magyarország!!!!) nem áll rendelkezésemre. Ez mi? Nektek hogy sikerült csatlakoztatni?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
animatrix11 #229 üzenetére
Nehéz ezt így leírni,
de talán a menta-citrom aromához hasonlít.
Már-már mentolos, de mégsem. -
animatrix11
őstag
válasz
nylontacsko #227 üzenetére
Mármint a többi Marlbolo milyen lehet, az pm közül egyedül a Green zinget nem próbáltam, az jobb mint a lila?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
animatrix11 #223 üzenetére
Green Zing-et szívok.
Nekem ez az íz jön be leginkább. Nem beszélve arról, hogy 1.350.-Ft-ért házhoz hozzák -
Bonifacio
friss újonc
Még egy kérdés .
Az lehet hogy a mentolosnak a füstje is mentolos szagu ? -
Bonifacio
friss újonc
Van a "füstjenek " barmilyen illata ? Zárt térben pl érezni ?
-
animatrix11
őstag
válasz
nylontacsko #222 üzenetére
Igen láttam egy facebookos csoportban árulják 2500 Ft
Én egy doboz lilát kaptam ajándékba, hasonló mint a pm lila csak mentolosabb, de 2x annyit nem ér, a többi íz nem tudom milyen lehet
-
nylontacsko
senior tag
válasz
animatrix11 #219 üzenetére
...és még drága is
-
Baltincs
tag
válasz
animatrix11 #219 üzenetére
És a sárga milyen? Igazából kicsit vágyom dohány ízre, ez az amber egyre kevésbé "megy le a torkomon".
-
zoltan6
addikt
válasz
Baltincs #216 üzenetére
Nekem a zöld mentolos jött be,pedig előtte sose szívtam mentolos cigit,csak töltött barna szofit.Narancssárga ambert meg reggel kávéhoz.
Kétharmad rész zöld,egyharmad narancssárga,,de nekem bejön a nálunk nem kapható lila purple is,kóstold meg ha tudsz szerezni valahonnan. -
Baltincs
tag
Meglett a 2.4 és még nagyon fura ez a hát mondhatni kukorica íz. Melyik heetset ajánljátok hozzá amit lehet kapni itthon is? Mert ez a narancssárga annyira nem győzött meg (aztán lehet csak emiatt a fura íz miatt)
-
Remiel
őstag
sziasztok
munka miatt ma voltam Szlovákiában, vettem egy 2.4 Plus 49 Eur volt 5 doboz heets-el, ennyit megér kísérletezni, itteni vélemények alapján Bronze lett a kiválasztott, sajnos vegyesen nem lehetett választani, most töltődik, hát kíváncsi leszek milyen
-
Fixmiki
tag
Sziasztok van egy új 2.4 bontatlan szettem, olcsón, hol lehet meghirdetni mert a jófogáson nem engedték megjeleníteni. Köszönöm
-
beci
őstag
Ha Szlovakiaba veszem meg a keszuleket,es itthon regisztralom,van kulonbseg a garanciaban?
-
omega2007
újonc
Sziasztok, nem tudom hogy itt jelezhetem e de van egy eladó Iqos 2.4 Plus Bluetooth készülékem, teljesen új bontatlan gyári csomagolásban, garanciális. Ha esetleg érdekel valakit a vag409.1@gmail.com címen elér.
-
Sziasztok.
Tegnap vettem egy Iqos 2.4.
Ma kezdtem el használni. Egész este töltőn volt. Az első szál után 8-10 szívás után pirosan kezdett el villogni. Majd kikapcsol. Töltést jelzi párat villan és abba marad. Ez normális? Vagy vigyem vissza? -
zoltan6
addikt
válasz
animatrix11 #201 üzenetére
amit pénteken irtam neked privátban,aquario bevásárlóközpontban a billa-nál ott van iqos,tegnap jártam ott.
[link] -
beci
őstag
Sziasztok. Van itt szombathelyi? Akinek lenne tobb iz,megvennek probara 1-1 szalat. Csak dohány izuek erdekelnenek,mentolos meg egyebek nem.
-
animatrix11
őstag
Az egyik dohányboltnál ami a főtéren van ott rákérdeztem nincs nekik a billát még talán érdemes megnézni köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest