- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-10 19:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem azt az élményt, ami a cigaretta nyújt, ilyen hevítős rudakkal soha nem fogjuk megkapni. Igazából tényleg arra jó, hogyha sokat dohányzunk akkor keverjük, talán így kevésbé ártalmas.
Most vettem Marlboro Gold dohányt, (vettem Terea Goldot is, még nem próbáltam, de biztos sehol sem lesz hozzá képest) na ez tényleg tökéletes. Idáig soha nem próbáltam, nem is olvastam, hogy valaki ajánlotta volna. Pedig dohányban valószínűleg a PM a legjobb. Ha tehetitek próbáljátok ki. Arra kell figyelni, hogy a tasakban puha legyen a tapintása, friss, ne száraz dohány legyen. Van párakő, de szerintem attól sem lesz jobb a száraz, keserű dohány. Szerintem hosszúban az igazi a cigi (ez a másik gondom, hogy a Terea kevés ideig tart, eleve a rövid cigi idejére tervezték, de ezt nálunk nem nagyon reklámozzák), töltő ha jól tudom csak egy van, hüvelyben kétféle. Aki a rövidet szereti, annak lehet jobb az aktívszenes. Ilyen nincs hosszúban. -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Kipróbáltam az Azure-t. Rekordot döntöttem 30 szállal, én aki nem is dohányzom, arany malbival keverve. Pedig csak 1 üveg bort és 3 sört ittam. Lehet a zenehallgatás volt rám ilyen hatással. Most is ilyen helyzet van, talán lesz még jobb is, de akkor legalább, 1 doboz Symphonia 9,60 Ft, 3-as számú debreceni volt a legjobb, szofi 12 Ft, puha dobozos piros rövid malbi 36 Ft, gyufa 40 fillér volt. St. Moritz volt a menő, de azt nem is vettem, így az árát sem tudom.
Egyébként ezt már túlvilágról írom.
-
pinnacle
nagyúr
Akkor nem iróniából írtad? Annak is jó lett volna.
Tegnap láttam egy riportot pulmomológusokkal. Azt mondták a nikotin belégzés után 5-8 másodperccel megemeli a dopamin szintet. Én semmit nem érzek cigarettázás közben, de láttam már ismerőst, akinek egy megbeszélésről ki kellett rohanni, hogy egy IQOS-t elszívjon. Rá biztos nagyobb hatással van. Nekem csak akkor esik jól a cigaretta, ha iszom a haverokkal, akkor viszont egyfolytában dohányzom. 5 óra alatt simán elszívok 1 doboz cigit. Alkohol valami olyan receptorokat ingerel, ami erre kényszerít. De legalább jólesik. Lehet, hogy felesbe fogom szívni az IQOS-t, azért a cigi jobban terhel.dik már megint nem bírsz magaddal.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
attól tartok nem, ha ilyet tudsz kitalálni.
Részletesen le van írva. Itt aztán tényleg van minden.
-
pinnacle
nagyúr
Jól vagy? Szerinted én találtam ki?
Engedje meg, hogy Ügyfélszolgálatunknak 2026.02.10-én megfogalmazott kérdéseit megválaszoljuk.
Ön arra szeretett volna választ kapni, hogy mik az összetevői a TEREA, DELIA, valamint a LEVIA tölteteknek.
Szeretnénk informálni, hogy a töltetek legújabb termékcsaládja a LEVIA, mely az IQOS ILUMA és IQOS ILUMA i készülékekkel használható. A LEVIA töltetek nikotint tartalmaznak.
Nem tartalmaz dohányt, a LEVIA töltet növényi alapú összetevőkből készül. Ez nem jelenti azt, hogy ez a termék kevésbé káros, mint az IQOS ILUMA készülékkel használt egyéb töltetek.
A töltetek dohánylevélből kinyert természetes nikotint is tartalmaznak.
Továbbá, a LEVIA töltetek egy speciális növényi alapú töltetrésszel rendelkeznek, melynek fő összetevője a növényi rost.
A növényi alapú töltetrész összetevőinek listája:
Cellulóz alapú réteg, amely kötőanyagból és rostokból áll.
Nikotin - Dohánylevelekből kivonva, majd tisztítva. A töltetek nem tartalmaznak mesterségesen előállított nikotint.
Ízesítő anyagok
Glicerin
Víz
Stabilizátor
További információk:
Glicerin - Pára képző anyagként működik. Széles körben használják a gyógyszer-, kozmetikai- és élelmiszeriparban. Az általunk használt glicerin megfelel az EU és a USA gyógyszeripari előírásainak.
Stabilizátor - Biztosítja a nikotin megtartását a feldolgozás során.
Ízesítő anyagok – A töltetekben az egyedülálló íz biztosítására használják.
A technológiánkra vonatkozó üzleti titok védelme miatt nem tudunk további részleteket közölni a töltet pontos összetételéről.
Továbbá a TEREA és DELIA dohánytöltetekkel kapcsolatban informáljuk, hogy a dohánytöltetek különböző dohányok gondosan válogatott keverékéből készült, mivel az a célunk, hogy olyan ízt és dohányzási érzést kínáljunk, amely a lehető legközelebb áll ahhoz, amit a felnőtt dohányosok megszoktak, bár a dohánytöltet íze különbözik a cigarettáétól és nem érdemes összehasonlítani őket.
A TEREA és DELIA dohánytöltetek különféle aromajegyeit egyedi receptünk révén érjük el, ideértve a speciális dohánykeverék alkalmazását is. Receptünk pontos összetételét nem hozzuk nyilvánosságra, azonban engedje meg, hogy informáljuk Önt arról, hogy mit tartalmaznak a dohánytöltetek. A dohánytöltet dohányt, glicerint, vizet, guargumit, cellulózrostokat, propilén-glikolt és ízanyagokat tartalmaz. Ezt a keveréket kiszárítják, és az így kapott dohánylapot speciális módon hajtogatják. A dohány ezzel megfelelően préselt lesz ahhoz, hogy a hevítési technológiánkkal használható legyen. A nikotin természetes módon van jelen a dohánytöltetben, a dohánytöltet nem tartalmaz génmódosított dohányt.
A PMI által beszerzett minden dohányt ellenőrzünk növényvédő szerek maradványai tekintetében.
Az előírásainknak nem megfelelő dohány nem kerül be a gyártási folyamatba. A PMI kizárólag az olyan irtószerek használatát engedélyezi, amelyeket az illetékes hatóságok regisztráltak a dohánytermesztéshez (szabályozott maximális maradékanyag-határérték). A PMI népszerűsíti a jó mezőgazdasági gyakorlatokat (GAP) a dohánytermesztők körében, és rendelkezik egy globális integrált növényvédelmi programmal (IPM) is, hogy: csökkentse a felesleges növényvédő szerek (CPA) használatát, támogassa a kevésbé kockázatos alternatívák használatát; és megfelelően kezelje a CPA-kat (a megfelelő egyéni védőfelszerelések használatának támogatása).
Az aromák a dohányterméket megszagolva érezhetőek. A különböző aromák együttesen adnak egy, a TEREA és DELIA dohánytermékekre jellemző ízt és nem a dohánytermék összetételére utalnak. A dohánytöltet összetevőivel kapcsolatban részletesebb információkat itt találhat angol nyelven:
https://www.pmi.com/faq-section/heated-tobacco-products/making-heated-tobacco-products
A fentieken túlmenően, mivel Ön jelezte, hogy használat közben kellemetlen, kukoricás ízt érez, és kérte, hogy tájékoztassuk annak lehetséges okáról, az alábbiakról informáljuk.
A TEREA dohánytöltetek tartalmaznak kukorica származékot, mivel a töltetben található hőmérséklet szabályozó zóna kukoricagyantából készül. Ezt más néven PLA-nak, vagyis politejsavnak is hívják, és kukoricakeményítőből készül.
A másik két töltet vonatkozásában pedig arról szeretnénk tájékoztatni, hogy a gyártó visszajelzése alapján a DELIA és LEVIA töltetekhez a gyártás során szándékosan nem kerül kukorica vagy kukoricaszármazék hozzáadásra, azt viszont nem tudjuk kizárni, hogy a felhasznált anyagokban eredendően előfordul ilyen összetevő.
A termékek előállításához felhasznált összetevők élelmiszer- vagy gyógyszerkönyvi tisztaságúak, és minden esetben szigorú tudományos értékelésen esnek át.
Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, hívjon minket a következő telefonszámon +36 80 888 222, írjon a contact.hu@iqos.com e-mail címre vagy keressen minket a Facebookon és Ügyfélszolgálatunk képviselője örömmel segít Önnek.
Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje:
Hétköznap: 8-22 óra között
Hétvégén: 10-18 óra között
Munkaszüneti napokon: 10-18 óra között -
pinnacle
nagyúr
Ez csak irónia volt.

Én különben lehet tényleg visszatérek a cigihez. Nem azért dohányzom 1-2 hetente, mert nikotin hiányom van, hanem azért mert jólesik. Ilyen jó élmény nincs az IQOS-al. Ha több pára lenne, tovább tartana, kellemesebb ízzel, akkor talán ezt választanám. Így legfeljebb felváltva szívom cigivel, hogy mégse szívjak el egyszerre 1 doboz cigit.
Egyébként most, hogy mindennap szívom az IQOS-t, hasonlóan rossz szájízem van, nyomást érzek a tüdőmön, mint a cigarettával, -
pinnacle
nagyúr
Nagy minta is azt mutatja, amit a kicsi.
Már csak valami jó semleges ízt kellene fejleszteti. Kizártnak tartom, hogy az fogyasztók többsége idáig is mentolos cigit szívott. Eleve nincs is már régóta.Megkérdeztem mi van a rudakban, miért van kukorica íze. Ezt válaszolták.
A LEVIA töltetek egy speciális növényi alapú töltetrésszel rendelkeznek, melynek fő összetevője a növényi rost.
A növényi alapú töltetrész összetevőinek listája:
Cellulóz alapú réteg, amely kötőanyagból és rostokból áll.
Nikotin - Dohánylevelekből kivonva, majd tisztítva. A töltetek nem tartalmaznak mesterségesen előállított nikotint.
Ízesítő anyagok
Glicerin
Víz
Stabilizátor
További információk:
Glicerin - Pára képző anyagként működik. Széles körben használják a gyógyszer-, kozmetikai- és élelmiszeriparban. Az általunk használt glicerin megfelel az EU és a USA gyógyszeripari előírásainak.
Stabilizátor - Biztosítja a nikotin megtartását a feldolgozás során.
Ízesítő anyagok – A töltetekben az egyedülálló íz biztosítására használják.A TEREA és DELIA dohánytöltetek különféle aromajegyeit egyedi receptünk révén érjük el, ideértve a speciális dohánykeverék alkalmazását is. Receptünk pontos összetételét nem hozzuk nyilvánosságra, azonban engedje meg, hogy informáljuk Önt arról, hogy mit tartalmaznak a dohánytöltetek. A dohánytöltet dohányt, glicerint, vizet, guargumit, cellulózrostokat, propilén-glikolt és ízanyagokat tartalmaz. Ezt a keveréket kiszárítják, és az így kapott dohánylapot speciális módon hajtogatják. A dohány ezzel megfelelően préselt lesz ahhoz, hogy a hevítési technológiánkkal használható legyen. A nikotin természetes módon van jelen a dohánytöltetben, a dohánytöltet nem tartalmaz génmódosított dohányt.
A fentieken túlmenően, mivel Ön jelezte, hogy használat közben kellemetlen, kukoricás ízt érez, és kérte, hogy tájékoztassuk annak lehetséges okáról, az alábbiakról informáljuk.
A TEREA dohánytöltetek tartalmaznak kukorica származékot, mivel a töltetben található hőmérséklet szabályozó zóna kukoricagyantából készül. Ezt más néven PLA-nak, vagyis politejsavnak is hívják, és kukoricakeményítőből készül.
A másik két töltet vonatkozásában pedig arról szeretnénk tájékoztatni, hogy a gyártó visszajelzése alapján a DELIA (én érzem a Red-ben) és LEVIA töltetekhez a gyártás során szándékosan nem kerül kukorica vagy kukoricaszármazék hozzáadásra, azt viszont nem tudjuk kizárni, hogy a felhasznált anyagokban eredendően előfordul ilyen összetevő. -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Kipróbáltam, jól semlegesíti a kellemetlen alapízt.
Látom a Blue még intenzívebb. Angliában is kapható mindkettő. Nekem azt mondták, hogy nálunk nincs már mentolos termék, gondolom ezt kell mondani az EU-s szabályozás miatt. Kibontottam a Turquoise-t, tiszta mentol illata volt.
Lehet kipróbálom a glo-t is. Trafikos azt mondta, inkább azt szívja, mert ez közelebb áll a cigarettához és ez is úgy működik, mint az IQOS. -
pinnacle
nagyúr
Valaki szívott már nem EU-s Turquoise-t, illetve ez még a szabályozás előtt normális mentolos cigi volt? Olvastam, hogy nálunk gyengébb, gondolom teljesen lecsökkentették a mentolt, nem EU-s országban viszont még jelzik.
-
pinnacle
nagyúr
Nekem azt mondták, hogy a Leviában is speciálisan feldolgozott prémium dohány van, de ugye ez nem lehet az EU-s szabályozás miatt.
Érdekes árképzés van Japánban. Az egyik legdrágább ország, mégis csak 10.600Ft egy karton cigi. Szerintem ez lehet az egyik legjobb Terea. Japánban azért nagyon elterjedt az IQOS, mert nem lehet az erkélyen dohányozni és ott ezt be is tartják.
-
pinnacle
nagyúr
Heetset is próbáltad, az tényleg jobb volt a Terreanál? Valami ilyet olvastam. Egyébként a Levia is dohánytöltetű? Nekem ezt mondták, de EU-s szabályozás szerint nem is lehetne már ilyen, ami ízesített?
Tegnap 2 hét után szívtam piros malbit, komolyan még az IQOS-nál is rosszabb volt elsőre
de ma már nem éreztem ezt. Malbit, Redet, Siennát váltogattam, csak azért jó így mert nem szívok el 1 doboz cigit egyben csak a felét. IQOS-nál mondták azért érzem kevesebb idejűnek a rudakat, mert eleve a rövid cigi helyett tervezték. Kértem ha lehet legyen hosszabb idejű "100's" cigijük is, amit tovább lehet használni, jobban meg lehet szívni és több "füstje" van. Azt mondták ők nem ezt akarják. Szerintem ez nem jó hozzáállás. Eleve mi az, hogy akarják? Ha elvárják a fogyasztóktól, hogy csak kicsit szívjanak bele, kettő szívás között tartsanak 10, de inkább 15 mp szünetet, ők is figyelembe vehetnék a fogyasztók igényeit. Szerintem az intenzívebb, kellemes ízt, tovább tartó időt a fogyasztók többsége támogatná. -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Valaki próbált Black Mentholt? Gondolom ez jó lehet mert az erős menthol íz elnyomja a kellemetlen alapízt.
-
pinnacle
nagyúr
Jól vagy? Honnan írsz? Írtam, hogy Most a harmadiktól is megkérdeztem, hogy első vásárló vagyok, érdeklődői program keretében venném.
Szerinted az Érdeklődői Programban árusított Ilumák között van zöld pöttyös használt és sima dobozos új is? -
pinnacle
nagyúr
Pedig mutattam már.
Ez tényleg valami varázsszó lehet, 2 helyen is csak ezután derült ki, hogy mégis van Iluma. Most is rengeteg helyen van még.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Sejtettem, hogy ezért mondják, már rég elvitték az összes készüléket. Csak az a furcsa, hogy volt, ahol az üzletvezetővel beszéltem 2x. Mondta, hogy értsem meg, akárhol keresem nincsen kint már sehol régi készülék. Pedig mondtam neki, hogy az IQOS-tól kapott listán jelzik van náluk. Persze a térkép is mutatja.
Ráadásul mindkettő üzlet Érdeklődői Programos.
Miskolcon, Mohácson most biztos nem tudják letagadni. -
pinnacle
nagyúr
Sienna-t vettem végül. Annyi a különbség, hogy ennek gyengébb az a kellemetlen alapíze.
Felhívtak az IQOS-tól, állították, hogy az alapíz a hevített dohány íze. Ők ajánlották a Siennát, amikor mondtam, hogy nekem legjobban a sodort cigi jött be.
Trafikban ahol vettem, korábban már 2 eladó mondta, hogy nincs Iluma. Most a harmadiktól is megkérdeztem, hogy első vásárló vagyok, érdeklődői program keretében venném. Azt válaszolta, hogy akkor sincs. Mondtam látom a térképen, amit esténként frissítenek, hogy van nekik, a zöld pöttyös kellene. Erre elővette egyet a pult alól. Azt mondta nem látta mert le volt fordítva. Valamiért nem akarják eladni ezeket a készülékeket. -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Nem bírtam ki a hétvégéig
, kipróbáltam, egymásután 2 szálat szívtam el. Így elsőre nem jött be. Semmilyen íze sincs (Russet a legmarkánsabb?), meleg gőz jön csak, ezért igazából nem is tudom megszívni, mert már túl forró lenne. 8-9 szívás után rezgett, első után 3-at tudtam szívni, második után a 2. szívás után kikapcsolt. Leginkább az íz hiányzik, nikotin bőven van benne, szerintem jobban dobogott a szívem, mint cigarettánál. Nem ugrott be elsőre, hol éreztem már ilyen ízt, aztán rájöttem ez olyan mocsár íz, ami akkor éreztem, amikor békát ettem.
Az a halszag szerű, amit Balatonon is lehet érezni. Idővel persze biztos meg lehet szokni. Azért tehetnének több dohányt is bele. Nagyon kevés ez a 1cm. Jó nagy haszon lehet ez a PM-nek.
Lyukas szűrő, gondolom ez hűt, rendesen barna volt belülről. Az első cigin kívül is volt nikotin szivárgás. -
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek!

Akkor ez legalább igaz volt. Én már megvettem tegnap. Ott ahol kiderült, hogy mégis van, hiába mondták elsőre a szokásost, hogy nincs, mert elvitték az összeset.
Hétvégén majd kipróbálom, elszívok egy doboz Red-et. Azért viszem a nagy testvért is. Amikor beszéltem az IQOS ügyfélszolgálattal, azt mondta, szerinte nem azért piros a doboza, hogy olyan legyen mint a Marlboro.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Az a fura, hogy miért mondják azt a trafikosok, hogy nincs már Iluma, már rég elvitték az összeset. Csak arra tudok gondolni, hogy ezen az akciós első készüléken nincs haszon, ezért nem akarnak vacakolni vele, inkább elhajtják a vevőt. Viszont tegnap egy üzletvezetővel 2x is beszéltem, mert az IQOS által küldött listán első volt az üzlete, így újra felhívtam, nem emlékeztem, hogy beszéltünk már, nagyon kedvesen újra elmondta, hogy értsem meg, nincs már Iluma, elvitték már az összeset, nem is keressem máshol, mert sehol sem lesz már. Egyébként csak azért sejtettem, hogy itt valami nem stimmel, mert az első helyen amit felhívtam, azt mondták csak bordó van, de az meg nem tetszik nekem. Itt a Gács utcai Tesco-t ajánlották, állítólag azzal szemben valami központi hely van. Ott tényleg ki volt minden pakolva, de ugyanaz volt a szöveg, nincs már Iluma. Sőt még azt is állították, amikor mondtam, hogy egy másik üzletből küldtek ide, mert nekem a bordó nem tetszik, hogy valami tévedés lesz, mert a régi készülékek között nem is volt bordó, csak az újban van. Pedig a 6000Ft-os árát is mondtam. Most megnéztem a régi Sunset Red inkább bordó, mint az új Vivid Terracotta.
Egyébként ezt már sokszor tapasztaltam, hogy mindenki mást válaszol ugyanarra a kérdésre. Addig kell kéredzeni, amíg nem kapunk megfelelő választ.
Régi Ilumak dobozán volt kerek zöld matrica?
-
pinnacle
nagyúr
Kabaré ez az első IQOS vásárlás.
Térkép mutatta, hogy hol lehet kapni, de mindenhol azt mondták, hogy nincs, már rég begyűjtötte a cég a készülékeket. Illetve a térkép nincs aktualizálva nem valós készletet jelez. Egyik helyen azt mondták, hogy nekik nem is volt ilyen első vásárlós ILUMA-juk, csak a promóternél kapható, nem tudják mikor jön. Írtam, felhívtam a céget, azt válaszolták, hogy ugyanazt látják, amit én, esténként frissítik az adatokat. Ott ahol nekem tegnap délután azt azt mondták, hogy már régóta nincs ILUMA, 5db-ot jelez nekik a rendszer.
Találomra bementem egy boltba, szokásos válasz, már rég elvitték az ILUMA-kat. Erősködtem, hogy nekem azt mondták a cégnél, hogy márpedig kell, hogy legyen. Ja, én első vásárló vagyok, akkor van.
Pedig ezt mindenhol elmondtam, azt is, hogy regisztráltam már. Azt mondta az eladó, hogy az a jelszó a zöld pöttyös kell. Mert valóban elvitték a készülékeket és ezeket hozták helyette. Ezt mi a francért csinálják a trafikosok? Szerintem mindenhol mondtam, hogy első vásárló vagyok, most regisztráltam, de ha véletlenül nem mondom, akkor nem jelzik, hogy első vásárlók vehetnek még ILUMA-t? -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Szia! Köszi!
Ha csak placebo, akkor is jobb azt választani.
Egyébként én ezt olvastam, hogy az új i kevesebb ideig tart, illetve azért is jobb a régi, mert az i-n könnyen meg lehet nyomni az értőképernyőt.
Azért az érdekes, hogy ezekre a termékekre miért nem kell riasztó ábrákat tenni, pedig a forgalmazó sem állítja, hogy nem káros az egészségre. Illetve a dohányzás káros az egészségre, ez meg csak függőséget okozhat.
És ezt is el is fogadták a hatóságok. -
pinnacle
nagyúr
Köszi!

Aki esetleg többet is próbált, melyik készülékből lehet kihozni a legtöbb slukkot? Azt gondolnám, hogy tök egyformák, de olvastam, hogy a One-nal kevesebb volt mint az Ilumaval, illetve az új i készülékekkel kevesebb van, mint a régebbivel. Jó ez a termékkereső, úgy néz ki, hogy a régiekből is van még. Én mondjuk szívesebben vennék One-t vagy i One-t. Fene sem akar közben hevítőt töltögetni. Az pont jó, ha 20 szálat kibír.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Azért a kávéhoz is jólesik a cigi.
Illetve ez a glicerinnel kevert dohány gondolom nem szárad ki felbontás után, így akár 1-2 hétig is jó.
Egyébként belegondolva, nekem a sodort cigik ízlettek a legjobban. Talán a Samson dohány volt a legjobb, pipa dohányból, Borkum Riff is csináltam, illetve Benson & Hedges. Ilyen jó minőségű, illatos dohányhoz van hasonló töltet? AI ezt javasolja, de biztos nem próbálta ki.
TEREA Bronze: – Kezdj ezzel! A pipadohányos múltad miatt ebben találod meg azt a plusz "fűszert" és illatot, amit keresel.
TEREA Russet: – Ha a Bronze túl édes lenne, és a Samson erejét hiányolod.
TEREA Teak: Nagyon krémes, diós dohányíz, ami hasonlíthat egy lágyabb, illatos sodort dohányhoz. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Mi a sz@r, a készülékek kialakítása, egyformán gyenge minőségű vacak mindegyik vagy az, hogy káros az egészségre? Van különbség közöttük cigarettázásban vagy csak a kialakításuk más?
Le sem írom milyen régóta dohányzom
, 12 évesen kezdtem (12 Ft volt a szofi, 9,60 Ft a Symphonia, ebből a 3-as számú debreceni volt a legjobb, 36 Ft volt a rövid puha dobozos piros malbi), elnézve a gyerekeimet, milyen kicsik voltak ebben a korban, tényleg hülye voltam.
Mondjuk én már régóta nem is dohányzom, igazából csak akkor ha iszom. Állítólag olyan receptorokat izgat az alkohol, ami cigarettázni kényszerít. Nálam tényleg ez van, én aki nem is dohányzom, néha egy doboz cigit is elszívok ilyenkor. Néha amikor úgy alakul, hogy napi 2-3 száll cigit elszívok, már 2-3 nap után nyomást érzek a tüdőmön és a szájízem is rossz. Szerintem a friss dohányból sodort cigi a legjobb. Komolyan mondom jobban ízlik még a szofi is, mint a dobozos Marlboro. Valamit nagyon elrontottak benne, egyszerűen nincs íze. Trafikosok mondták, hogy más is panaszkodott. USA-ból is hoztak nekem, az sem volt jó. De legalább szép a doboza.
Ott elintézte a dohány lobbi, hogy nincsenek rajta riasztó ábrák. Egyébként lehet csak azért nem ízlik a cigi, mert ha kicsit is száradt, már semmilyen ízű nekem. Sodort cigin már 1 óra után érzem, hogy nem friss. Mostanában a hosszú kék Dunhill a kedvencem. Amikor a vettem az eladó nem a polcról, hanem egy oldalt lévő kosárból, adott nekem. Kérdeztem miért, azt mondta most hozták, már nem fért fel felülre. Na ezt pont olyan friss dohány volt, amit szeretek.
Írtad, hogy nem tart olyan sokáig, mint egy hagyományos cigi. Nem 6 percig vagy 14 slukkig tart? Én pont azért szívok hosszú cigit, mert a rövid kevés. Szerintem nekem 3-4 perc egy szál cigi és olyan 14 slukk lehet. Hosszú Marlboro méret a kedvencem, a hosszú Dunhill kisebb nála. -
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Majd kipróbálom. Azért az korrekt, hogy 30 napon belül visszaveszik a készüléket, ha nem jön be. Trafikban mondták, hogy érdemes várni mert szokták akciózni. Gondolom azt nem tudhatjuk, mikor lesz legközelebb akció, majd email jön róla. Mondjuk az i ONE eleve jóval olcsóbb, mint a másik kettő. Van valami hátránya azon kívül, hogy nem olyan elegáns, mert egyben van a hevítő meg a töltő?Mitől lehet az, hogy az alkalmazásba Windowson, Androidon nem tudok belépni, miközben böngészőből simán megy? Nevet, jelszót reklamál, pedig ugyanazt írom be.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Melyik dohánytöltet helyettesíti legjobban a hagyományos cigarettát? Hosszú piros, arany Marlboro a kedvencem, illetve az utóbbi időben (valami történt a Marlboroval, mert rosszabb, mint régebben) a hosszú kék Dunhill. Illetve legjobb a sodort cigi, még akár a kék szofi is (ezeknek van a legtisztább dohány íze), csak rám szárad, mert keveset dohányzom. Tehát valami jó helyettesítő termék kellene, ha egyáltalán lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Dell notebook topic
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Ingyenes webtárhely
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet kipróbálom a glo-t is. Trafikos azt mondta, inkább azt szívja, mert ez közelebb áll a cigarettához és ez is úgy működik, mint az IQOS.

trebrona