Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Bling95
üzenetére
lehet h körülményes voltam ... de.. fogtam a pod ot.. meg a quickfreedom-ot, és letöltettem QF-al az eredeti 2.2.1 es firm et, a letöltött firm et pedig itunes ba beraktam restore nak... igy lett egy original 2.2.1 es podom, utána pedig ráküldtem a QF-et rendesen JB-zni!
-
-
Shodan
őstag
válasz
Bling95
üzenetére
grafikus mód.
Kérdésem az lenne hogy létezik e olyan app amivel le tudok tölteni teljes oldalt automatikusan? ilyen RSS féle csak az egész oldalt vagy cikket mentse.
Arra kéne hogy itthon wifivel letölti mondjuk innen PH-ról a legujabb cikket lementi és ezt utazás közbe tudom akkor olvasni wifi nélkül....szóval valami ilyesmi létezik? -
Shodan
őstag
válasz
Bling95
üzenetére
de, mxtube a neve.
Nekem két problémám van, az egyik hogy úgy vettem észre hogy a wifi vevője nem a legerősebb a cuccnak, az E51 simán találok több hálozatot ott is ,ahol ez egyet se lát.
Okozhatja ezt esetleg az hogy van rajta egy rebel tok?A másik hogy rájöttem hogy ez a szar cx300 5ft se ér hiába próbálom magamra erőltetni, de nekem nem jön be pedig lassan már egy éve megvan szerintem. Basszusa gyenge, közepe nincs, magas meg ilyen cines.
Van olyan hely ahol esetleg ki lehet próbálni füleseket? Mert nem hiszem el hogy ennyien istenítik, de nem értem hogy mire fel?, lehet az enyémmel van baj
-
-
válasz
Bling95
üzenetére
fut a iTunes -> ahogy bedugod a touch -ot ő elkezd sync elni !de! leállítod a sync et touch on vagy tunes-ban és bal oldlaon kiválasztod a touch odat. katt rá megjelenik egy ablak amiben csa a touch-od az allítgathatod, lenn 3 lehetőség asszem , egyik a manual manage! vannak füles az ablakban , music, video,pictures, meg applications asszem. azon belül tod állítani h automatikusan sync eljen vagy csak az általad kiválasztott dolgokat!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mitől lehet ez ??? vlaki help