Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
igen
-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
feltörték már
-
thingol
tag
én anno találtam 20 alatt olyat, ami annyit tudott, hogy: tölti, közben zene (saját hangfal), tud menni elemről is, távirányító. Már nincs meg a link, de annyit segít, hogy van ilyen (asszem vmi logitech volt, de nem biztos).
-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
bugfix
-
thingol
tag
(#1402) bogarsvc13 nem mondod...
(#1404) Uniden egyik appon (főmenüben) "nyomva tartod" indulás után, elvileg elkezdenek rezegni, és akkor van egy X gomb rajtuk valamelyik felső sarokban. mozgatni is így tudod őket.
(#1405) dzsordzsi restorral próbálkozz, aztán ha nem jó, akkor lehet vinni garanciával is (előtte akkor ne legyél jailbreakelve stb), aztán ha minden kötél szakad, ő még talán tud segíteni: http://ipod.kreative-labs.com/ -
thingol
tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
először is vegyél már vissza. másik touch-on megcsináltam már, tudom, hogy működik, de nagy mágus vagy. hoppá, mégse? egészen egyszerűen 2.0 felrakása után kísérleteztem ssh-val, és átállítottam pár dolgot, ezért hátteret nem változtat. Mindazonáltal lementettem, mik lettek átállítva, így meg tudom csinálni, csak még nem volt rá időm...
attól még, hogy neked átálította, hogyan következik, hogy én béna vagyok? Nekem nem áll össze a kép. Menj, rakjál be valami király témát, attól nő a farkad.
-
thingol
tag
letöltöd a winterboard-ot, letöltesz egy témát, elindítod, kiválasztod, kész vagy.
nem csinálok videót, mert én beletúrtam anno a táccsba, és nálam nem állítja át a hátteret.
-
thingol
tag
küldtem neki egy linket (http://www.haklabs.com/appstore/viewforum.php?id=2), ott le van írva minden, akinek az alapján nem tudja megoldni...
quake meg cydiéban van (ahogy mondta dzsozefo), de az csak shareware. van rá mód elvilegm hogy az összes játsható legyen, van is leírásom valahol, de én még nem csináltam meg.
-
thingol
tag
válasz
Gáben81
üzenetére
a mobilemusicoplayer annyit csinál, hogy eltüntetni a music és video ikonokat, és helyette, egy, iPod ikon lesz. Pontosan ezt kerestem, erre írtam feljebb, hogy nincs. Ez az új touchpad.
ahhoz, hogy ez életbe lépjen, kapcsold ki- és be a touch-ot!

nyugodtan írj még appokat, ránézek akkor én is, de szerintem nem nálad van a hiba.
-
thingol
tag
- Magyar menük | magyarítás 99%, tesztelésen van, de szerintem már elérhető
- WildEyes amivel pofon egyszerű PDF-eket Doc-ot meg XLS-t nézegetni safari segítségével | na ezt nemtom, engem sosem érdekelt, doc-ot szvsz tudsz, meg pdf-et is, de sosem használtam, nem tudom
- Pure FTPd / amivel ftp-n keresztül fel tudok menni a ketyerére | elvileg jó, bár én winscp-t használok, azzal jó.
- My Battery / %-ban elég részletes akufesz néző | van, több fajta
- TouchPod / egy iPod ikonba összevonja a Videos és a Music ikonokat | ez nekem is hiányzik. idővel biztos lesz
- BSD, SSH ami kell mert jó dolgok | gondolod lenne jailbreak ezek nélkül?
- Meg esetleg egy érthető nyelvű Customize, vagy működő summerboard (A Summerboard nem változatja át az összes ikonom, a Customize meg franciául jelenik meg.) | tudtommal még nincs egyik se 2.0-ra, bővebb infőért nézz lejjebb[B][U]Mivel most már több HSZ is van customize és summerboard miatt. customizet sosem használtam, summerboard viszont témákat tölt be, ezért értelemszerűen csak azokat az ikonokat tudja megváltoztatni, amik a témában vannak! az alap ikonokat szerintem az összesnek meg kéne változtatni, de minden külsős, installerből felkerült programhoz képtelenség ikont készíteni,...
http://godisagirl.eu[/U][/B]
-
thingol
tag
szia.
elvileg elindítod a mail alkalmazást, rámész, hogy google, megadod a neved, mail címed, jelszavad, és kész is vagy. bár nekem ufgy tunik, hogy 1.1.4-en vagy, szóval kérdéses, hogy van-e olyan alkalmazásod, hogy mail (ha nincs és jailbreakelt vagy, akkor rakd fel! 1.1.3 iphone valami a neve, all packagesban nézd végig az első 10-et!)
-
thingol
tag
igen, ingyenes. 1.7.5-ös itunesra dugva elvileg simán tudod 1.1.4-re upgradelni a touchot. ha nem, akkor netről kapjál le egy ipod touch 1.1.4 filmware-t, majd shift + restore. utána meg leírtam feljebb mindent. vigyázz, nehogy 1.1.5-öt rakj fel.
ha 1.1.4-en vagy, akkor... olvass 1 posttal feljebb

DOWNGRADELÉSNÉL HA TÖRLITEK AZ IPL FILET, AZZAL AZ ITUNES LIBRARYTOKAT IS NULLÁZZÁTOK. CSINÁLJATOK MÁSOLATOT, 1.1.7 VISSZARAKÁS UTáNA MÁSOLJÁTOK VISSZA
-
thingol
tag
downgradelés 1.1.4-re: letörlöd az itunes 1.7.7-et, újraindítod a géped. ha az itunes 1.7.5 hibát észlel és nem megy, akkor megkeresed az itunes mappádat (vista alatt a zene mappában van), letörlöd azt a file-t, amivel kiakad installáláskor. a kütyüt (iphone/ipod touch) DFU módba rakod (lehet elég recovery is), rádugod a gépre, elvileg itunes jelzi, hogy recovery módban talált egy iphone-t, shift + restore, betallózod az 1.1.4-es filmware-t (google biztosan segít találni egyet - az ingyenes), majd restore. elvileg így minden oké lesz. utána jailbreak leírás: http://godisagirl.eu/?p=1391
HA ESETLEG annyira meghalt volna minden, hogy még DFU módból sem tudsz restore-olni (hibákkal kidob), akkor a legegyszerűbb lehetséges megoldás, ha rádugod egy másik gépre és ott restore.
ha bárkinek bármi kérdése van, nyugodtan kérdezzen itt, ha tudok segítek: http://godisagirl.eu/?p=1391, vagy dobjon egy mailt (thingol.nap at gmail dot com)
-
thingol
tag
nekem sikerült feltörnöm, írtam is róla: http://godisagirl.eu/?p=1391
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
: http://godisagirl.eu/?p=1391