- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Helló,
van ilyen cucca vkinek? Sony TMR-BT8iP bluetooth transmitter?
Kocsiba most került egy Nokia BT kihangosító a telefonhoz, ami a kocsi hifi-t használja,
Van egy Griffin iTrip-em, ami annyira szar hogy legszívesebben kivágnám az ablakon. Sistereg, bezavar neki a mobil, olyan alapzajjal üzemel hogy elképzelhetetlen, lehalkítva az ipod-ot vmennyire jó, de van hogy elkezd pl sípolni. és hasonlók!
Párom METRO-ban vásárolt 3.000 ft-os usb pendrive-ot kezelő mp3as transmitterre fényévekkel jobb, semmi gond a felsoroltakból.
Ezért gondoltam hogy bepróbálnék egy ilyen BT transmittert.
Bár nem tudom mennyire menne, de a sima rádiós eddig nem jött be.Vagy van arra jobb 5letetek?
köszi az infókat!
-
Keksz
senior tag
Ujbol ipod tulajdonos lettem, az elozot 3 eve elloptak.

Azt kell hogy mondjam h az Itunes nagyon sok valtozason atment az elmult par evben, elonyere szolgaljon.
3 napja csak azzal toltom az idomet hogy a meglevo zeneimet rakosgatom bele, lokalba csinaltam egy backupot is vele es igy szinkronizalja a lejatszot, amit pl regen nem igy hasznaltam, de ez a cover nezetes dolog elegge magavalragadt h megerje az idot, es hogyha vmelyik megserulne akkor az egyikrol ujra lehet epiteni az egeszet (beszereztem egy ipod->pc programot is melle, mert az itunes az ugye csak 1 iranyu).
Ebayrol rendeltem falitoltot es foliat, plusz FM transmittert, varom h megjojjenek.
Aztan mivel vhogy most nem kaptam hozza tokot es a regit azzal 1utt loptak el es az ebay-en csak otvaros szar tokok voltak (bor es szilikon is), ezert a jol bevalt Beyza cases segitett ebben -> http://www.beyzacases.com/ (a telefonom tokja is innen van, nagyon minosegi es elegans cucc!)Maga a kutyu nem sokban valtozott, mukodesre semmikeppen, forma es sulyban igen, plusz ugye a hattertar megnovekedett. 160 GB eleg massziv, el ferek majd rajta, bar most h a zenei fejlodesem is abbamaradt az elozo ellopasa utan, kb 100 albumot ha megszereztem azota, sok zenekar egesz diszkografiajat kell levadasznom.
Amit neztem h amik nincsenek fent a neten mp3 formatumban, azokat (mert nem mai anyagok) eleg olcson digitalisan le is lehet tolteni. Ha mar a Steam a jatekok jovoje, lehet ez mentheti meg a zenekarokat is, mert mig vki eltolt X orat raipdshare linkekre varva (megha azt kiegeszito csinalja is), akkor lehet h 1-2 dollarert problema nelkul (paypal fizetes) letolti a kiadotol/zenekartol vagy az amazon.com -rol

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest