- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
újabb kérdés
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp? -
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
oké, nálam a megoldás: hibás volt az lcd. Ha kettőt sípol a zájpodod és fehéren világít, vagy egyáltalán nem, akkor rendedlj egy lsd panelt, és nagy esély van rá, hogy csak ez volt a baj.
-
Polcrendszer
tag
üdv
a 3. generációs nanómnak levettem (lefeszegettem…) a hátlapját clickwheel csere miatt, erre elszállt a kép és azóta kettőket sípol jó hangosan, mikor rányomok a középső gombra…állítólag ez az lcd mögötti panel hiba. Ettől függetlenül nem lehet, hogy hibás lcd kábel okozza? Valami tipp, hogy meglehet-e csinálni? iTunes szépen felismeri, restorolni is lehet, lehet az, hogy hibás lcd miatt csak hibaüzenetet ad a 3.genes ipod nano? (mert hibás lcdtől függetlenül az eslő generációs még hibaüzenet nélkül játszott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Parfüm topik
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp?