- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Isikamika
üzenetére
Az iTunes tudtomal csak az mp3 és az aac formátumot támogatja. Az utóbbi az Apple saját veszteségmentes fájlformátuma és ezért (nagy sajnálatomra) nem támogatja a flac-ot sem. A wma-t meg pláne így nem is érdemes próbálkozni vele. Sajnos én is találkoztam már olyan albummal amiben volt wma és mp3 is így ilyen nálad is előfordulhatott.
Az ismeretlen előadó esete azt jelzi hogy amit fel akarsz tölteni zeneszámot, nem lett hozzárendelve még előadó és album cím (esetleg szám cím sem). Ilyenkor érdemes manuális kezelés résznél saját lejátszási listát hozzá adni és albumonként belehuzogatni a számokat. Ott majd csoportosan vagy egyenként is hozzá tudod adni a neveket jobb klikk info/tulajdonságok (bocs de én angolul használom tehát ott get info) résznél vagy a listában az ismeretlen előadó feliratra 2x rákattintva.
Amugy így a manuális listákka sokkal kényelmesebben és rendezettebben is tudod kezelni a zenéidet így erősen ajánlott ez a feltöltési mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest