- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az előző cuccom iAudio volt.
Írtam róla tesztet is, de az árához képest sz.tem gyenge volt. Ráadásul, ahogy letelt a 2 év gari, rá 2 hónapra megpusztult. Kössz, többet nem.
Nemtudom, h az ipod mennyire megbízható, mennyire jó a hangzása, tudom, h eladja a marketing meg sorolhatnám, de nekem tetszik, volt egy a kezembe is és érzésre nagyon minőségi. Igaz, h ennyi pénzért már mást is lehet venni. De nem tudom mit...
MP4-es gagyik nem kellenek, sony cuccait nem szeretem, philipsnek is csak mp4-esei vannak, ami említésre méltó. Esetleg Creative...
Csak egyszerűen annyira ütős kiss cucc ez a kis sz@r ipod nano, hogy szereznem kell egyet
pedig az eszem tudja, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel drágább (Az USA-ban annyiba kerül, amennyit ér, itt meg egzotikumnak számít és túl van árazva...)
Lényeg, hogy szeretnék v.mi márkás, igazán jó cuccot 2-4gb tárkapacitással.Visszatérve: Az iaudio egyetlen előnye volt, hogy AA-s cerka akssiról ment, és ezzel is több, mint 30 órát. Beraktam a tatyóba 3 akksit, el voltam vele vagy egy hétig...
Na ilyet nem tud ma egyik se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Assetto Corsa EVO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- World of Tanks - MMO
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig az eszem tudja, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel drágább (Az USA-ban annyiba kerül, amennyit ér, itt meg egzotikumnak számít és túl van árazva...)